Преди време се шегувахме, че както е тръгнало скоро от

...
Преди време се шегувахме, че както е тръгнало скоро от
Коментари Харесай

Холивудска звезда си пожела трансджендър Джеймс Бонд

Преди време се шегувахме, че както е тръгнало скоро от Холивуд ще изискат да сменят по едно и също време етноса, пола и половата ориентировка на Джеймс Бонд. Поводът за гаврата с политическата уместност бяха медийните акции за негър Бонд, който да замести омръзналия на мултикултурните деятели “традиционния бял, традиционен и подтиснически сътрудник 007 ”. Явно към този момент няма по какъв начин да осмеем Холивуд – всички пресиления и хиперболи стават действителност. Звездата Доминик Уест обществено и публично прикани преди дни Джеймс Бонд да бъде трансджендър.
 Левичарите желаят да изтрият богатото хетеросексуално минало на шпионина ухажор. Левичарите желаят да изтрият богатото хетеросексуално минало на шпионина ухажор.
Номинираният за “Златен глобус ” артист, режисьор и продуцент сподели, че в армията към този момент имало доста елитни трансджендър бойци и е извънредно време и сътрудник 007 да смени костюма с рокля. Или каквото там реши LGBTIQSTD лобито.

Неироничните бълнувания на Уест бяха приветствани от медиите, а естествените хора за следващ път поклатиха тъжно глава в отговор на левичарската полуда. Богатото хетеросексуално минало на Бонд очевидно би трябвало да остане в предишното.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР