Преди време се появи информацията, че има идея за филм

...
Преди време се появи информацията, че има идея за филм
Коментари Харесай

Започва работата по филма по Watch Dogs

Преди време се появи информацията, че има концепция за филм по хитовата игра на френското студио Ubisoft Watch Dogs. През предходната седмица пристигна и вест в тази връзка. А точно, че работата по кино лентата стартира. Източник на новината е Deadline, които разкриват и част от екипа, който ще работи по кино лентата.

Watch Dogs е един от забавните опити на Ubisoft и бягство от заглавията от света на асасина и тези по претекстове от книгите на Том Кланси. Появила се през 2014 играта се одобри задушевно от феновете на работата на студиото. Това даде мотив на Ubisoft да направи още две игри от сериите след това. Със актуалната си среда, история за хактивизъм и забавни механики, Watch Dogs несъмнено притегли вниманието на мнозина. В тази връзка, новината, че ще има филм по играта не би трябвало да ни учудва. Дали основателите ѝ ще се оправят, следва да забележим. Истината е, че в случай че има два вида кино лентата, с които киноиндустрията не се оправя – това са филмите по игри и хакерските филми.

Лентата ще се продуцита от New Regency и Ubisoft Film & Television, а режисьор ще е Матийьо Тури. Името му нашумя с хорър драмата от 2020 Meandre, както и с Hostile и The Deep Dark. Сценарист на кино лентата ще е Крсти Леблан, известна с работата си по Oxygen (2021). Deadline допълват, че една от звездите на кино лентата по Watch Dogs ще Софи Уайлд (Talk to Me). За страдание към този момент нямаме други детайлности към лентата, само че евентуално ще получим такива в идващите месеци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР