Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше казал, че Димитър Рачко

...
Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше казал, че Димитър Рачко
Коментари Харесай

Колосална сума подмамва в стола на Слави

Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше споделил, че Димитър Рачко коства 1 милион евро и всеки, който е подготвен да заплати трансферната сума, може да има договаряния.

Именно тази цифра се завъртя тези дни около сюжета, който комикът разиграва от екрана, че ще бяга при съперника Слави Трифонов. Разбира се, всичко е в границите на шегата, само че не и напълно, защото артистът е златна кокошка за тв наличие и шоу – има висок рейтинг и е изобилен извор на смехории и истински импровизации, написа „ Телеграф “.

Говори се, че от есента Рачков ще седне в стола на Слави Трифонов, който към този момент разгласи, че се отдръпва от ефира. В същото време Магърдич е бил видян край постройката на Би Ти Ви, евентуално водейки договаряния. Според едни предмет на диалога са били " Господарите на ефира ", а съгласно други догадки в комплект с това предаване под шапката на медията ще влезе и бъдещото вечерно шоу на Рачков. Какво има да става – единствено бъдещето ще покаже, само че несъмнено Рачков е умопомрачаващ комедиант, а и артист с необятен диапазон. Може да бъде от Жоро Бекъма до Яго от „ Отело “. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР