Преди време моделката Джулиана Гани се маскира на Злодеида за

...
Преди време моделката Джулиана Гани се маскира на Злодеида за
Коментари Харесай

Гръм в рая: Джулката се раздели с Илиян! Хвана го в изневяра със студентка

Преди време моделката Джулиана Гани се маскира на Злодеида за Хелоуин, поставяйки присъщите за облика рога. Но кой да допусна, че този облик ще се окаже предвестител?

Е, родният шоубизнес осъмна с нова огромна вест - Джулката и фитнес инструкторът Илиян Найденов към този момент не са двойка. И повода не е " несходство в характерите ", а напълно, напълно класическа - невярност! За това описа Джулката, която е в Кан при собствен добър другар. 

По думите на Джулката Илиян си уреждал среща със студентка и даже я канил да показа нощта с него, до момента в който тя е при въпросния си другар в Кан. " Кани я в моя дом, в моето легло, до момента в който аз работя, а детето е при баба си …. Предател, доста е мощен като ме няма… Ако не бях схванала щеше да се срещне, дали с тази или някоя друга... не знам ", разяснява в Instagram тя.

Виж още: Достойна за червен килим: Джулката на френско странствуване, изкуши с топлес снимка 

Моделката даде опция на почитателите си в обществената мрежа да ѝ задават въпроси, защото през годините точно те се оказали най-голямата ѝ опора. И въпросите бяха точно за раздялата. Джулката даде да се разбере, че амнистия и връщане обратно няма да има. " Илиян ме съобщи и то до момента в който аз съм в чужбина ", показа тя и го дефинира за " заплашителен лукавец ". Тя също така разполагала с видеа и чатове, доказващи, че фитнес инструкторът е заловен в крачка. 

Гани показа, че ѝ е тъжно, че се усеща разочарована, само че пък има вяра, че най-хубавото занапред следва. И разгласи: към този момент, като чуе, че един мъж е зодия Телец, ще бяга с 200!

Виж още: Сериозно ли? Мегз спря месото и хайвера, стартира да сокоизвлича 

Самият Илиян към момента не е коментирал историята. Нито той, нито Джулиана са изтрили общите си фотоси. За връзката им се разбра през 2018 година В началото на 2020 година се роди и синът им Давид. А ние за следващ път се уверихме, че зад лъскавите фотоси онлайн истината не постоянно е красива. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР