Преди време бях решила да се откажа от политиката. Сега

...
Преди време бях решила да се откажа от политиката. Сега
Коментари Харесай

Зайкова: Хората вече не могат да си плащат сметките, бе човек!

Преди време бях решила да се откажа от политиката. Сега обаче отново съм претендент за депутат в листата на Има Такъв Народ. Промених си решението, тъй като считам, че би трябвало да има връзка сред поколенията. Въпреки че нашите млади момчета и девойки, с изключение на положителни специалисти, се научиха и да бъдат политици и схванаха какъв брой тежка, неблагодарна и сложна е работата на политик, само че все пак поеха този ангажимент в името на истината.

Това разяснява пред Нова нюз Мика Зайкова. 

Искам да съм мост сред всички. И в този момент дублирам неуморно на младите, че думата " за " би трябвало да бъде отпред, а не думата " срещу " или думата " деля ". По простата причина, че над всичко стои България, а виждате страната ни в каква обстановка е. 75% от хората не могат да си заплащат сметките, бе човек! Вчера излезе едно проучване на Организация на обединените нации, съгласно което ние сме паднали по качество на живот с още четири места надолу и към този момент сме там на равнището на Аруба и не знам кой, уточни тя.

Трябва да има опция за коалиране след 2 октомври с всички, които мислят за България и желаят да работят за нея. Не споделям с този да, а с оня не. Защото разграничителните линии единствено вредят, в случай че няма разграничителни линии, няма да има проблем. Аз имам другари във всички политически партии и във всяка една от тях има умни хора, които желаят в действителност нещо да създадат, разяснява Зайкова. 

А това значи, че в случай че ние не успеем да осъществим тази повеля на Елизабет Втора - да забележим нещата, които ни събират, а не тези, които ни разделят, не се обрисува доста положително бъдеще за България, уточни тя.    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР