Преди време Били Айлиш бе обещала изненада на феновете си

...
Преди време Били Айлиш бе обещала изненада на феновете си
Коментари Харесай

Били Айлиш има какво да каже за забраната на абортите в САЩ

Преди време Били Айлиш бе дала обещание изненада на почитателите си и ето, че към този момент можем да забележим и чуем каква тъкмо е тя.
 Били Айлиш, децата и желае ли да има семейство изпълнитлеката
Иска ли да има деца Били Айлиш

Какво е мнението на изпълнителката

Още през юни певицата показа песента си " TV ". По време на свое присъединяване онлайн в Манчестър, Били изпя новото си и дълго чакано парче. " Не сме свирили нова ария онлайн преди тя да излезе от 2017 или 2018 година насам ", сподели тогава тя на публиката. И показа, че " TV " таман е била написана.

А парчето към този момент може да чуем и ние, тъй като то публично излезе.

Едното особено нещо в него е, че е взаимен план на Били и брат ѝ Финиъс, с който от дълго време работят дружно. А другото, с което меланхоличната балада се отличава, е настоящото ѝ обръщение.

В един от куплетите Били пее, че фокусът на наличието в интернет е ориентиран към правосъдните процеси сред кино звезди, до момента в който в това време се утвърждава възбраната на абортите в Съединени американски щати.

Певицата даже преди е признавала в изявление за Apple Music, че тя и брат ѝ Финиъс са написали тази част от песента преди да е било взето решението да бъде анулирано конституционното право на дамите в Съединени американски щати за аборт.
 Били Айлиш, Синдром на Турет и какво разкри звездата за болестта, от което страда от 11-годишна
От какво още е болна Били Айлиш

Изпълнителката - по-откровена от всеки път

Парчето " TV " е едно от двете, които са обединени в дуото, озаглавено Guitar Songs. Другата ария е " The 30th " и била подготвена преди " TV " - още на 30-и декември предходната година. А пък през идната 2023 година може да чакаме цялостен нов албум от Били, написа Teen Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР