“Преди връчването на първия мандат, а може би и на

...
“Преди връчването на първия мандат, а може би и на
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Засилва се усещането за съставяне на редовен кабинет

“Преди връчването на първия мандат, а може би и на финала на нашия, и в края на седмицата на откритото ръководство, Министерският съвет за първи път ще отвори порти за жители – тази събота на 13 май, заповядайте ”.

Това сподели при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Гълъб Донев.

“Намираме се в седмицата на откритото ръководство. България е една от 75-те страни в света, които в дните от 8 до 12 май с разнообразни начинания се удостоверява правилото да се ръководи намерено. Властимането е форма на владеене на механизми за въздействие и влияние върху публичния живот, което може да извади най-хубавото или най-лошото от властимащия. По-често сме очевидци на второто ”, съобщи министър председателят.

“Властта има смисъл, когато я прилагаш в изгода и с грижа за хората. Последните дни се следи усилване на чувството за сформиране на постоянен кабинет. Дали тази матрица за договаряния ще ни изведе към действителността на държавно управление, излъчено от 49-ото Народно събрание, следва да разберем. Както се случва във филмите със безизходен сюжет, належащо е самообладание, с цел да дочакаш финала и остро внимание, с цел да не пропуснеш репликата, която издава същинските планове. Ще си разреша съвет към постоянните министри, които идват – откритото ръководство е най-хубавата информационна тактика, която подсигурява утвърждението и доверието на обществото ”, добави той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР