Преди връчването на мандата ние трябва да сме наясно -

...
Преди връчването на мандата ние трябва да сме наясно -
Коментари Харесай

Борисов: Аз съм доволен, с Асен Василев може да се работи, има напредък по управленска програма

" Преди връчването на мандата ние би трябвало да сме наясно - или с наш състав на кабинет, или с техен състав на кабинет, в случай че го нямаме до тогава, ние ще предложим държавно управление на малцинство ", изясни водачът на ГЕРБ, като акцентира, че е затова е настоял да узнае състава на държавното управление на ПП-ДБ, а не от любознание.

Той оцени като потребен диалогът с ПП-ДБ и призна, че към този момент приказват в една посока по въпроса за бюджета. " Днес имахме среща с сътрудниците, с нашите съществени съперници, на по този начин наречената лидерска среща. Опоненти, даже е мека дума ", сподели пред ПГ на ГЕРБ-СДС Борисов и подсети за гневната акция, която са водили единствено преди дни.

Той обаче оцени като напълно друг методът, по който ПП-ДБ приказват за бюджета в този момент, напълно друго отпреди години, като засяга общото мнение за 3% недостиг и неповишаване на налози. " Оставаш с усещането, че сме една и съща партия ", заключи Борисов.

" Аз съм удовлетворен през днешния ден, изключително с Асен Василев може да се работи, тъй като той усеща какво са сбъркали и какво може да се поправи ", заключи Борисов.

  " Мисля, през идващите дни може да се стартира стратегия за ръководство през идващите години. Това ще даде сигурност, че може да се даде обикновено ръководство, дали за малко, дали на ротационен принцип. Както с господин Василев си разменихме думи за ексцентрични решения, в ексцентричната обстановка, в която се намираме, тъй като единствено ексцентрични решения могат да ни извадят от рецесията. Защо през тези две години няма българин, който да каже, че е било добре, само че да не бъдем арогантни ", означи Борисов.

" Да не бъдем самохвални и да не звучим надменно, в този момент виждам един вид, опция, ексцентрично, отзад-напред караме - първо със законодателна стратегия, след това управническа, с цел да затворим всички браншове. И тогава, и да отидем на избори, ще отидем с ясното схващане, че каквито и да са резултатите, те няма да са по-различни от два-три %, и тогава няма никакво значение кой е първи или втори ", предвижда водачът на ГЕРБ.

" Водим фактически една доста доброжелателна политика да се излезе от рецесията ", добави той.

Още в сряда на следващия ден екипът на ГЕРБ, изработил предизборната стратегия, ще разиска формата, в който да седнат с Политическа партия, с цел да готвят общата управническа стратегия безусловно от на следващия ден.

" Става дума за екип, не по-малък от петнайсетина индивида. Трябва да използваме идващите дни, да има кохезия, да можем да си стиснем ръцете по ясно избрани цели. Ще настояваме за това методът да бъде професионален ", разяснява Томислав Дончев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР