Преди вихрушката от правни неволи, с които се сблъска О

...
Преди вихрушката от правни неволи, с които се сблъска О
Коментари Харесай

Свирепата „измама“ на О Джей Симпсън срещу Доналд Тръмп, след като се раздели със съпругата си

Преди вихрушката от правни несгоди, с които се сблъска О Джей Симпсън, той се движеше в същите кръгове като доста от най-известните хора в Америка - в това число Доналд Тръмп.

Всъщност той един път даде на някогашния президент на Съединени американски щати няколко съвета за връзката, които се трансфораха в един от най-емблематичните аспекти на тяхната комплицирана, траяла десетилетия връзка.

На фона на развода на Тръмп от Ивана, първата му брачна половинка, на която той изневери с Марла Мейпълс, и последвалия брак на Тръмп с Мейпълс през 1993 година, О Джей предложи някои странни препоръки за връзката на магната за недвижими парцели.

" Мисля, че всеки в страната има вяра, че може би връзката им може да проработи, в случай че тази връзка може да проработи ", сподели OJ по това време, съгласно The ​​List, споменавайки вихрушката от бракоразводни процедури, включващи Ивана и бурната романтика сред Тръмп и Мейпълс. Той особено загатна пред репортерите изневярата, която се случи, довела до развода на Ивана и Тръмп.

ЧЕТЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР