Преди цели шест години беше обявено, че ще има филм

...
Преди цели шест години беше обявено, че ще има филм
Коментари Харесай

Джейми Фокс все пак ще бъде Майк Тайсън

Преди цели шест години беше оповестено, че ще има филм за живота на Майк Тайсън , в който Джейми Фокс ще изиграе Железния Майк.
 Тайсън Фюри, Дензъл Уошингтън и филмът за живота на боксьора
Какво желае Циганския крал от Дензъл Уошингтън

Може доста да му се желае, само че дали е допустимо

Но за цялото това време не се случи нищо. Говореше се, че Мартин Скорсезе ще режисира, само че и това си останаха единствено на приказки.

За наша наслада има светлина в тунела, тъй като Джейми Фокс удостовери, че по кино лентата се работи. В диалог онлайн в Instagram с Марк Бирнбаумс за предаването му Catching Up on Wednesday артистът сподели, че е мъчно сходна продукция да бъде направена, тъй като лишава доста време. " Понякога са нужни 20 години, с цел да бъде приключена ", са точните му думи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mark Birnbaum (@markbirnbaum) на Юни 17, 2020 в 4:30 PDT

Фокс добавя, че биографичният филм за Майк Тайсън ще покаже и най-хубавото, и най-лошото от живота и кариерата на боксьора.

Още по-хубавото е, че фотосите могат да стартират по-скоро в сравнение с даже чакаме. Причината да считаме по този начин са думите на Джейми Фокс, че тренира интензивно и всеки ден прави най-малко по 100 лицеви опори и 60 набирания.
 Майк Тайсън, гибелта и какво мисли за нея боксьорът
Страхува ли се Майк Тайсън от гибелта

Железният Майк приказва

Актьорът даже сподели леко замазани фотоси, на които се вижда, че физическата му промяна е почнала и е в действителност впечатляваща. Самият Фокс обаче регистрира един главен проблем - за разлика от Тайсън, той няма добре развити прасци, само че магията на киното ще се погрижи и за този подробност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР