Преди цели 10 години Сам Роуен печели едно от най-популярните

...
Преди цели 10 години Сам Роуен печели едно от най-популярните
Коментари Харесай

Невиждана трансформация! От шоу за дебелаци до фотомодел

Преди цели 10 години Сам Роуен печели едно от най-популярните в международен мащаб риалити излъчвания - The Biggest Loser. Шоуто е за хора с наднормено тегло, които желаят да смъкват непотребните килограми. Победителят най-после е този, който е изгубил най-вече от мазнинките си.

Сам печели третото издание на формата в Австралия, като по време на шоуто смъква над 70 кг. - близо половината от телесното си тегло в оня миг, само че трансформацията му не стопира до тук. След присъединяване си той се усеща още по-мотивиран да работи върху себе си, здравето си и тялото си. Сам стартира да тренира постоянно.









Наскоро Роуен показа фотография от вида Преди/След във фейсбук страницата си, с цел да могат почитателите му да видят голямата смяна.



Сега Сам е пожарникар - специалност, за която си е мечтал от дете и се снима за благотворителен календар, споделя Sun.







Късметът се е усмихнал на Сам, когато го е срещнал с половинката му Даниела. Двамата в този момент са сгодени. Тя го поддържа и е до него във всичко.



Но въпреки и в този момент да е с тяло трепач, Сам към момента се срами да остане без тениска на плажа. Притесненията го гонят и до през днешния ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР