Преди три месеца в Левски всичко бе цветя и рози.

...
Преди три месеца в Левски всичко бе цветя и рози.
Коментари Харесай

Сираков през септември: Гордея се с Костов

Преди три месеца в Левски всичко бе цветя и рози. И отпадането от Айнтрахт не можеше да скапе розовия сън, в който " сините " по този начин добре бяха заспали. Някъде там към провалянето във Франкфурт мажоритарният притежател Наско Сираков засвидетелства цялостната си поддръжка към старши треньора Николай Костов. Думите на легендата тогава бяха удар по досегашния ми другар Станимир Стоилов, тръгнал си от клуба през април със скандал. 

С обръщението си към почитателите на клуба, Сираков даде да се разбере, че няма незаменими и на " Георги Аспарухов " бързо са съумели да излязат от деликатната обстановка. Все отново по това време отборът трупаше победи в Европа, печелеше и трагично за състезание най-вече с попадения в 90-ата минута. А притежателят на Левски е човек, който обича фойерверките даже и те да са под формата на обещания и гръмки слова.

" Искам да изкажа голямата си признателност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов остават малко на назад във времето през цялата акция на тима дотук, само че с големия си професионализъм и работохолизъм те вършат големи стъпки в развиването на тима. Уверен съм, че футболът, който играе " Левски " през множеството мачове дава отговор на историческите условия в този клуб, а точно да се залага на офанзивата, на контрола на топката и да се опитваме да преобладаваме над противниците.

Гордея се, че Николай Костов и щабът му без никакъв боязън постановат млади футболисти, освен това не за няколко минути в края на срещите, а като титуляри в най-тежките борби. Вярвам, че с този треньорски екип всеки един футболист ще вдигне равнището си самостоятелно, а тимът го чакат блестящи дни. В мое лице и това на клуба Ники Костов и екипът му ще получат цялото доверие и успокоение, належащо, с цел да наложат до дъно концепциите си и да съумеят. А когато човек е непретенциозен, надарен и предан на специалността си като него и екипът му, триумфът няма по какъв начин да не пристигна. Моля и всички вас да бъдете зад тима. Играчите ни са извънредно млади и се нуждаят от вашата всеотдайна поддръжка, с цел да продължат да ни радват и да ни карат да мечтаем. "

Е, три месеца по-късно няма и спомен от " сините " фантазии. Левски е на 10 точки от върха, навън е от шампионата за Купата, няма го хъсът и експанзията в играта на " сините ". Вместо това има неустановеност, неприятни резултати и отчаяние. Повече от ясно е, че и ситуацията в съблекалнята не е такава, каквато беше. Въпросът е какво се случва с довреието на Наско към Костов. Още ли има време за налагане на личните хрумвания? Защото нещо в тима се пропука съществено и стартира да удря съдбовно върху упоритостите на шефове и треньори. Какво ще каже и изпълнителният шеф Даниел Боримиров, целещ се от лятото насам в първо място, купа и съществени триумфи. Нали той сподели, че по-малко ще приказват и повече ще работят. Представете си какво щеше да е, в случай че даваха по-често изявленията. Ужас! 

Време е за разбори, както даде обещание самият Костов преди дни, а по всичко наподобява, че хората, които сега ръководят Левски, мъчно се оправят с такива съществени и виновни задания. Иначе от дълго време щяха да са си създали изводите и нямаше да водят " сините " към следващ нулев сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР