Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което

...
Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което
Коментари Харесай

Ваня Джаферович не издържа: Ще кажа истината за случилото се след „Сървайвър“

Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха подготвени да провокират себе си и да водят борби. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, основано в миналото. Така стартира поста си Ваня Джаферович в обществените мрежи.

Повод за словоизлиянията му, несъмнено, е неотдавна завършилият следващ сезон на „ Сървайвър “, чийто победител в последна сметка стана Благо Георгиев.

„ Никога не бях очаквал, че ще получа въобще такава опция в живота си. Очакванията и напрежението бяха огромни. Водих доста вътрешни борби, имах безчет безсънни нощи, минах през сълзи и разочарования, само че в нито един миг не ми минаваше през мозъка да се откажа и да се предам “, признава Джаферович и изпада даже и в още по-сериозни самопризнания.

„ Имаше доста рецензии и мнения, че не ставам и, че съм неуспех. Като обществена персона, би трябвало да си подготвен за тези неща, само че ще излъжа, в случай че кажа, че ми е било безразлично. С помощта на фамилията ми, приятелите ми, участниците, целия екип и хората, които работиха с мен, съумях да мина през това предизвикателство.

Искам да им благодаря от сърце (те си знаят, кои са). Както споделих на края на последния родов съвет: до момента в който не се впуснете в незнайното, няма по какъв начин да разберете какъв брой надалеч можете да стигнете. А дадох в действителност всичко от себе си. Цялото си сърце и душа. Сървайвър отключва мощ, която не подозираме, че притежаваме и Сървайвър трансформира животи. Завинаги! Честита заслужена победа на Благо! “/show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР