Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love

...
Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love
Коментари Харесай

Лекотата, с която днес Лени Кравиц говори за сексуалното нападение, което е преживял

Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love Rule, Лени Кравиц показа в нея много персонални моменти от своя живот. Включително и за нежелания полов контакт, който е претърпял като младеж.

Затова не е по никакъв начин учудващо, че това и до през днешния ден буди интереса на обществеността, както и на работещите в региона на публицистиката.

В скорошно изявление за американското списание Esquire, 59-годишният реализатор приказва на доста тематики - от идното издаване на първия му студиен албум от пет години насам, през проектите за турне, до хората, на които се възхищава.

И, очевидно, нямаше по какъв начин да бъде избегнат въпросът за неприятната обстановка, която му се случва в младежките години и която се отразява на метода, по който възприема връзките си по-късно в живота.

" Това беше опит и урок ", отговори сбито Кравиц. И въпреки всичко продължи: " Не споделям, че това е нещо, на което не би трябвало да се обърне внимание, само че такива бяха времената тогава. Живях и се научих. Не съм травмиран. "

В книгата си Лени Кравиц споделя, че случаят се е случил, когато родителите му са били отвън града и той е оставен на грижите на гледачка. И до момента в който Лени лежи в леглото си, другар, който гледачката кани у тях, влиза в стаята му, мушва се под завивките и го допира без позволение.

Все отново артистът и артист осъзнава с днешна дата, че това, което му се е случило като младеж е оставило следи у него. " Затова и в никакъв случай не съм се опитвал да увещавам или заставям дамите ", написа той в книгата си. " Аз самият бях заставен и не ми хареса. "

И признава, че въпреки всичко е имало случаи, когато не е бил напълно правилен сътрудник в сантименталните си връзки. Може би тъй като не постоянно е имал " най-хубавия шанс " да бъде убеден, че това е " индивидът за него ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР