Преди три години американецът Джо Типенс от Оклахома разбира, че

...
Преди три години американецът Джо Типенс от Оклахома разбира, че
Коментари Харесай

Шок! Американец с тежък рак оздравя от лекарство за глисти

Преди три години американецът Джо Типенс от Оклахома схваща, че страда от дребноклетъчен рак на белите дробове. Смъртоносното заболяване било в финален етап.

През януари 2017 година лекарите му съобщили страшната истина, че няма никакви шансове за избавление. Метастазите били поразили пикочния му мехур, панкреаса, стомаха, врата и даже проникнали в костта. Джо признава, че поради метастазите на скенера тялото му светело като „ коледна елха ”.


Снимка на белите дробове на Джо с множеството метастази

До слагането на диагнозата той кипял от живот и възнамерявал да се насочи на странствуване. След визитата при лекаря обаче животът му станал сив и печален.

Докато търсел информация в мрежата, той влезнал в уеб страницата на университета в Оклахома. В университетския конгрес попаднал на публикация: „ Ако имате рак, обърнете се към мен ”.

Джо по този начин и направил и по-късно разбрал, че обявата е написана от ветеринар.

Лекарят му дал хапчета за кучета против глисти. По думите на експерта, препаратът съдържал фенбендазол, който е кадърен да подтисне увеличението на раковите кафези.



Джо почнал да приема лекарството през май 2017 година Взимал го всеки ден. Когато отишъл на следващия обзор, останал повече от шокиран, откакто чул, че ракът го няма. Поразен останал освен Джо, само че и лекарят му.

" Лекарят ми сподели: „ Не знаем по какъв начин сте го създали, само че сте единственият пациент в програмата ни с такива резултати ”, споделя американецът.



„ Три месеца по-рано имах рак от главата до петите. Това беше чудовищно рисково равнище на метастази, което води до 100% гибел в границите на три месеца. И не щеш ли след три месеца бях при лекаря и скенерът беше напълно мрачен, не видя нито една ракова клетка ”, споделя Джо.

През септември 2017-а минава ново проучване със скенер, на което още веднъж не е намерено нищо. Едва тогава мъжът споделя с лекарите голямата си загадка и им споделя за кучешкото лекарство против глисти. През януари и април 2018 година още веднъж се подлага на проучвания, след което го помолили да напусне онкологичния център, тъй като е изцяло здрав.

След чудото, което се случило с него, експертите решили да проучат случая. Някои проучвания посочили, че препаратите с фенбендазол имат противораков резултат, въпреки до този миг това да не е било потвърдено. И до ден сегашен лекарите не предлагат недомисления образец на сходни медикаменти. Джо обаче бил обезверен и нямало какво да губи.

Лекарството изтощава раковите кафези и за разлика от химиотерапията, щади организма. Джо отбелязва, че самият той познава 40 души, на които хапчетата срещу глисти са помогнали. zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР