Преди три дни испанските медии съобщиха, че Рафаел Надал и

...
Преди три дни испанските медии съобщиха, че Рафаел Надал и
Коментари Харесай

Мъри: Раждането на детето на Надал ще промени мотивацията му

Преди три дни испанските медии оповестиха, че Рафаел Надал и брачната половинка му Мария Франсиска Перейо са станали родители на момче за първи път, като съгласно информацията бебето е кръстено на своя татко и носи името Рафаел Надал Перейо. Макар да липсва удостоверение както от самите тях, по този начин и от доближени до фамилията, то новината бързо се трансформира в една от най-значимите през последните няколко дни.

Големият въпрос в този момент е дали въпросното щастливо събитие ще повлияе по някакъв метод на професионалната тенис кариера на рекордьора по трофеи от Големия шлем. В най-скорошното си изявление Анди Мъри даде своя отговор на въпроса, като бе безапелационен, че новият член на фамилията няма по какъв начин да не окаже въздействие върху изявите на Матадора, само че занапред следва да разберем в каква посока ще се случи това.

" Рафа имаше невероятна година. Мисля, че Аустрелиън Оупън бе извънреден шампионат за него. Да се завърнеш от травма, да не си играл за толкоз нескончаем интервал от време, само че все пак да спечелиш купата по подобен метод... Той съумя да измъкне голям брой тежки мачове, в които бе в действителност покрай загубата. Във финала изоставаше с 0:2 сета и 3:3 0:40 против Даниил, но в последна сметка съумя да реализира поврат и да излезе като победител.

Сега той и брачната половинка му към този момент имат дете, което сигурно ще промени настройката му към тениса. Ще бъде забавно да разберем по какъв метод това ще му повлияе - дали ще усили мотивацията му, или ще го накара да редуцира броя на конкуренциите в календара си. Не мога да предположа кое от двете ще се случи ", разяснява някогашният №1 в изявление за испанското радио El Larguero.

Източник: FirstSportz

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР