Преди това той разкри, че се интересува от работата и

...
Преди това той разкри, че се интересува от работата и
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън казва, че е бил потърсен от „политически партии“, за да се кандидатира за президент

Преди това той разкри, че се интересува от работата и през 2017 година

Джонсън посети Капитолийския рид в сряда, с цел да приказва пред военни проблеми с набирането на личен състав. Той се срещна със сенатори и полицията на Капитолия на Съединени американски щати.

Полицията на Капитолия на Съединени американски щати написа в Туитър: „ Днес разговаряхме с евентуален новобранец... и считаме, че той ще премине теста за валидност. “

По-рано тази седмица Джонсън сподели на подкаста на Тревър Ноа в Spotify Какво в този момент? анкетата докара до „ партиите “ да се свържат с него, с цел да го попитат дали се интересува да се кандидатира в края на 2022 година

„ Това беше забавна анкета, която се случи и аз бях в действителност разчувстван от това “, той сподели.

Дуейн Джонсън се „ смее коремно “ след разкриването на спорни восъчни фигури

„ Наистина бях изумен и бях в действителност почетен. Ще споделя това малко с вас - в края на годината през 2022 година ме посетиха партии, които ме питаха дали ще се кандидатирам и дали мога да се кандидатирам. "

Джонсън също се появи в The Tonight Show с присъединяване на Джими Фалън, като сподели: „ Лудост е, диво е. Тези диалози за конкуренцията за президент са в ефира през последните няколко години и в никакъв случай не стопират да бъдат сюрреалистични. “

Той добави, че „ по пътя сигурно “ би обмислил да се кандидатира за президент, само че сега той е „ горделив баща на момиче “ – с най-малкото от трите си деца на пет години.

Джонсън сподели, че към този момент знае какво е „ да имаш специалност, която ме отдалечава от това да бъда баща “, което сега е „ най-важното нещо за мен “.

Звездата поддържа Джо Байдън с видео изявление през септември 2020 година и сподели по това време, че е „ политически самостоятелен и центрист “, който е дал своя вот както за демократите, по този начин и за републиканците в предишното.

„ Още един министър председател на Джонсън? “

По време на посещаване в Обединеното кралство през 2021 година той беше запитан от Sky News какво мисли вместо това да се кандидатира за министър-председател на Обединеното кралство.

Готови ли сте за различен министър председател на Джонсън? “, сподели той, отпратка към водача на Обединеното кралство по това време. „ Може би Рок министър председател? “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР