Преди точно седмица, на 29 март, лидерът на Продължаваме промяната“

...
Преди точно седмица, на 29 март, лидерът на Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Кирил Петков, 29 март 2023: Електоратът ще накаже партията, която не подкрепи кабинет

Преди тъкмо седмица, на 29 март, водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков бе посетител в утринния блок на Нова ТВ, където беше запитан, в случай че обединението им се окаже на второ място след 2 април, дали биха подкрепили държавно управление на първия.

„ Знаете ли, изцяло невероятно е да се случи сега, тъй като ние виждаме, че не просто сме първи, ние сме първи с преднина. Ние в последните 2 избора всякога сме 5% „ изненада в изборите “. Това ни е трети избор на нас, не се явяваме 5 пъти, и сме водещи преди изборите. Очаквам най-малко 5% да водиме “, предвижда някогашният министър председател.

„ Имаме много положителни социолози, които работят за нас също и непрестанно ни дават информация от говорене с много огромна необятна група хора, виждаме много очевидна преднина, която няма по какъв начин да бъде изменена “, убеден беше той.

На контравъпрос, а в случай че са спечелили, само че никой не поддържа тях, могат ли да гласоподават държавно управление на втория, Петков избегна да отговори.

„ Това, което ние виждаме е, че със всеки избори, цената да не подкрепиш, се усилва доста. И мисля, че макар всичката цялата изразителност преди изборите в този момент, няма политическа партия в България, която не осъзнава, че в случай че не ни поддържат нашите 5 положителни политики, нали този път приказваме единствено за решения на хората на проблемите, тогава наказването на електората ще бъде голямо “, безапелационен беше водачът на Политическа партия.

На имитация на водещия, че това с наказването важи и за Политическа партия, Кирил Петков изясни с усмивка:

„ Мандатът ще бъде при нас, тъй като ние ще сме спечелили, всички би трябвало да го схванат. Аз мисля, че на хората им омръзна първи, втори, трети, пети. Аз мисля, че който е първи, той би трябвало да поеме политическата отговорност и ние няма да вършим никакви експертни работи и държавни управления “, описа още за фантазиите си Петков преди тъкмо една седмица.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР