Преди точно 40 дни Мария Илиева стана майка за втори

...
Преди точно 40 дни Мария Илиева стана майка за втори
Коментари Харесай

Мария Илиева показа бебето си

Преди тъкмо 40 дни Мария Илиева стана майка за повторно. Новороденото бебе е момиченце и носи красивото име София. От известно време към този момент е ясно и че щастливият баща е Александър Междуречки, напомня woman.bg.

По всичко проличава, че певицата не отдава толкоз огромно значение на сложните първи дни след раждането и недоспиването, а се радва оптимално на моментите с щерка си. Пръв асистент в грижите за София е по-големият ѝ брат Александър, който даже взе участие в приготвянето на храната ѝ. Мария Илиева показа в изявление, че среща огромна поддръжка в лицето на по-големия си наследник, който е безпределно благополучен, че към този момент си има сестричка.

Вчера поп дивата показа фотография на София, като за пръв път не е скрила лицето ѝ. Вероятно тъй като момиченцето тъкмо е навършило 40 дни, както отбелязва звездната ѝ майка в обявата. Изглежда Мария Илиева е била извънредно разчувствана от този факт, защото нетърпеливо е разгласила сторито си още в първите минути след среднощ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР