Преди точно 4 месеца певицата Емилия обяви, че анулира всички

...
Преди точно 4 месеца певицата Емилия обяви, че анулира всички
Коментари Харесай

Потвърждението дойде: Емилия е бременна, скоро пуска песен с Денис Теофиков

Преди тъкмо 4 месеца певицата Емилия разгласи, че анулира всички свои участия и задължения. Това решение беше много необичайно, защото нейната " Турболенция " беше абсолютният шлагер на лятото, а тя по този начин без пояснение спря участия и работа. Още тогава главната спрягана версия беше, че певицата е бременна.

Виж още: Нейното предопределение е да бъде секси: Дениз Хайрула сподели онлайн по какъв начин го прави в леглото

Е, сякаш това съмнение беше доказано. Преди няколко дни в изявление Емилия бе запитана за какво към този момент не дейна нито онлайн, нито офлайн. Тя тогава многозначително съобщи: " За всяко нещо, несъмнено, има причина. Ще я споделя, когато му пристигна времето. "

Но това не е всичко. От екипа на певицата изпратиха писмо до медиите, в което оповестяват, че Емилия е най-слушаният и гледан български реализатор за втора поредна година. Поводът е " Турболенция ", само че по-интересното пристигна в последвалите редове. 

Виж още: Гореща есен: Сара Драгулева се пусна по секси долни дрехи в Instagram и сподели забележителна преса

" Преди съвсем 4 месеца певицата се отдръпна от музикалната сцена, както и от общественото пространство по необяснима досега публично причина. Все по-усилено се твърди, че е в напреднала бременност с трето дете- този път от третия си брачен партньор предприемачът и бизнесмен Жорж Башур ", написа в формалното писмо на екипа на Емилия, като по този метод недвусмислено се удостоверява слухът. Така де, бременността не е тематика, на която някой би си правил пиар. 

И това не е всичко. От екипа на певицата продължавата с " мълвите ", като този път става въпрос за нов план с починалия Денис Теофиков. " Появи се и мълва, че през лятото до момента в който към момента е била в отлична физическа форма, Емилия е снимала величествен план с Денис Теофиков, който публиката чака с неспокойствие ", пишат от екипа на певицата.

Виж още: Екзотиката ѝ отива: Диона замязя на участничка от " Игри на волята ", пръска със сексапил 

Преди дни водачът на Денис Теофиков, Мартин, съобщи в подкаста на Цанов, че изпълнителят има сниман клип на стойност 300 хиляди лева, което го прави най-скъпият клип в България. Твърде евентуално е точно това да е видеото - идното с Емилия. 

Емилия и Денис Теофиков имат две песни до момента - " Тръгвай си " и " Акула ", които бяха химните на 2019 г. 

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР