Преди старта на последния контролен двубой на ЦСКА 1948 през

...
Преди старта на последния контролен двубой на ЦСКА 1948 през
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представя официално отбора за новия сезон в престижна контрола срещу АПОЕЛ

Преди старта на последния надзорен дуел на ЦСКА 1948 през лятната подготовка на терена, с цел да съберат овациите на публиката, ще стъпят както всички състезатели на първия отбор на " алените " за новия сезон, по този начин и всички митове, които са част от треньорския щаб, управата на клуба и детско-юношеската школа. Сред тях са емблематични армейски фигури като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев!

Клубът кани всички почитатели на " алените " да заемат своето място на трибуните и да се приготвят за същинско шоу преди и по време на конфликта против противника, влизал в груповата фаза на Шампионската лига цели четири пъти от 2009 година насам. През сезон 2011/12 кипърци даже доближават до четвъртфиналите на най-престижния клубен евротурнир, където са отстранени от Реал (Мадрид). До броени дни и билетите за формалното показване на тима и контролата на ЦСКА 1948 против АПОЕЛ (Никозия) ще бъдат в продажба.

Преди любопитната инспекция против кипърския гранд " алените " ще срещнат в другарски мачове Локомотив (София) и северномакедонския Академия Пандев. Контролата против Локомотив (София) е на 25 юни от 17:30 ч. на стадиона в град Рила. Двубоят против Академия Пандев пък е плануван за 29 юни, като часът и мястото на срещата следва да бъдат оповестени в допълнение.
 ЦСКА 1948 вкара четири на Локомотив (Пловдив), Георги Русев с хубав гол ЦСКА 1948 вкара четири на Локомотив (Пловдив), Георги Русев с хубав гол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР