Преди старта на новата учебна година има незаети места за

...
Преди старта на новата учебна година има незаети места за
Коментари Харесай

Преди старта на новата учебна година има незаети места за учители

Преди старта на новата образователна година има незаети места за учители. Те са оповестени в бюрата по труда в Хасковска област. За учебни заведения в Хасково търсенето е за преподаватели по български език и литература, свободно място има и за преподавател по математика и физика. Позиция е оповестена и за учител в прогимназиален стадий с британски език и за преподавател по електротехника и електрообзавеждане.

Има незаето място и за преподавател по компютърни технологии и приложно програмиране. Свободни места има и в Харманли за трима учители по физическо образование и спорт, история и цивилизации и осведомителни технологии. Бизнесът в Хасково търси да назначи готвачи, бармани, сервитьори,камериерки и служащи за кожени произведения. Търсят се ще водачи, служащи в склад, касиери.

Една е оповестената численост за заемане на длъжността „ Ръководител на направление „ Информационни и информационни технологии ". Информация за оповестените свободни работни места в Бюрата по труда в района и за сезонна претовареност в страната можете да получите от всеки трудов медиатор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР