Преди случилото се в UFC 214 това лято, Джон Джоунс

...
Преди случилото се в UFC 214 това лято, Джон Джоунс
Коментари Харесай

Дейна Уайт: WWE няма да позволят на Брок Леснар да се бие в UFC

Преди случилото се в UFC 214 това лято, Джон Джоунс и Брок Леснар влязоха в яростна свада в Туитър и накараха доста хора да повярват, че двамата би могло да се срещнат в Октагона на UFC. Въпреки това, няколко неща би трябвало да се наредят, с цел да бъде допустима сходна борба.

На първо време Джоунс би трябвало да получи позволение да се удрям, а той за в този момент няма такова, защото не съумя да издържи допинг теста преди UFC 214 и в кръвта му беше открито неразрешеното вещество „ туринабол”.

Този случай към момента се проверява и в последна сметка може да бъде оправдан. Втора спънка за тази борба може да бъде позицията на Световната федерация по кеч, която съгласно президента на UFC Дейна Уайт няма да позволи на Леснар да се появи в Октагона на Ultimate Fighting Championship.

"Леснар има контракт с WWE до идващия август. Никой не знае какво може да се случи преди този момент. Вече не броя кокошките си авансово. ", съобщи Уайт.

Уайт също напомни и за последният път, в който WWE позволи на Леснар да се бие с Марк Хънт в UFC 200 предходната година. Тогава Брок се провали на допинг теста преди борбата и това не бе от изгода на никоя от двете страни.

"Те просто не желаят да го вършат още веднъж. Видяхте какво се случи последният път, когато те му разрешиха да направи това. Случилото се тогава не се отрази добре на никого. ", приключи Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР