Преди шест години на днешния ден принц Хари се ожени

...
Преди шест години на днешния ден принц Хари се ожени
Коментари Харесай

Връзката на Хари и Меган се развиваше от „сила в сила“, тъй като те „пазят гърба си“

Преди шест години на днешния ден принц Хари се ожени за своята американска младоженка Меган Маркъл, откакто стана обществено притежание с годежа им единствено месеци преди този момент. Двамата се ожениха в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор, заобиколени от обичани хора, до момента в който светът гледаше и се възхищаваше на излъченото по малкия екран събитие.

Сега е разкрито от специалист, че през годините бракът на двойката е минал от " мощ в действие ", защото те " пазят гърба си ". Това идва на фона на доста значими моменти по време на техния брак - от посрещането на първото им дете, отдръпването като старши членове на кралското семейство, преместването в Америка, посрещането на друго дете и работата по разнообразни вълнуващи планове.

Експертът по езика на тялото Дарън Стантън има погледна по какъв начин се е чувствала двойката моменти преди да се оженят - както и по какъв начин се е развила връзката им от този момент. Г-н Стантън разкри някои доста забавни неща, като означи по какъв начин Хари беше " нервозен ", до момента в който чакаше Меган да излезе надол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР