Преди седмици Златното момиче Катрин Тасева сподели в На кафе,

...
Преди седмици Златното момиче Катрин Тасева сподели в На кафе,
Коментари Харесай

Бременна и щастлива! Виж първа снимка на Катрин Тасева с коремчето, полът е ясен

Преди седмици Златното момиче Катрин Тасева показа в " На кафе ", че ще става мама за първи път. Нежната Тасева показа, че чака момченце, което евентуално ще кръстят Станислав, както се споделя таткото.

" Вече доста хора схванаха. Опитвах се да се укривам и да се вардя, само че това не е нещо неприятно. Първите три месеца бяха доста разнообразни за мен. Това е нещо ново и доста друго от моята същина. Първите три месеца единствено лежах, спах, нищо не можех да върша ", показа спортистката, която е и към този момент сгодена за своята половинка Станислав Сивков.

Виж още: Без кариера и гадже? Йомов се завърна след 6 месеца неявяване, плъзнаха клюки, че е скъсал с Ариа

Грацията ни в този момент показа и първата си фотография като бременна и е повече от видно, че щастието и любовта преливат от нея. " Предстои ни един доста хубав и трогателен миг ", написа Катрин към фотото тук, на което е в компанията на доктор Ставрев, който наблюдава бременността.

Виж още: " Болките от време на време са непоносими ": Антоанет Пепе го закъса със здравето, Карамански е до нея 

Тасева си пожела годината да бъде сполучлива в персонален проект, разяснявайки, че предходната приключила също толкоз сполучливо. Припомняме, че Златното момиче сподели заветното " Да! " на Станислав Сивков, който ѝ предложи брак в центъра на Пловдив, заобиколен от дядоколедовци.

Виж още: Времето ти изтича?! Закани ли се Златка Райкова на новата на Джизъса

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР