Преди седмици ви разказахме за Димитър Димитров – собственик на

...
Преди седмици ви разказахме за Димитър Димитров – собственик на
Коментари Харесай

Димитър Димитров - бизнесменът, който създаде място за оцеляване в планината

Преди седмици ви разказахме за Димитър Димитров – притежател на българска IT компания, който се е погрижил за сигурността на чиновниците и клиентите му.

Данните на клиентите му се съхраняват в тръба надълбоко подземен, а при положение на потребност всичките му чиновници могат да работят на безвредно и предпазено място. Тайното място е високо в планината на километри от София.

Днес на фона на войната в Украйна и рецесията с горивата концепцията му е повече от настояща.

„ Вероятно всеки вижда заобикалящия го свят по друг метод. Това, което виждам аз, е, че живеем на дребна планета, която се рее в Космоса, а под краката ни на 10-20 км ври и кипи. Случвали са се и ще се случват войни и ние би трябвало да приемем тази действителност и да сме подготвени за нея “, описа той пред

Бизнесменът визионер добави, че разполагат с подземни хранилища, в които съхраняват селскостопанска продукция, консервирани храни, както и други хранилища, в които разполага с нужните им за година горива, самостоятелна система за произвеждане и предпазване на електричество, дизелови генератори.

Имат безусловно всичко належащо, с цел да могат да съществуват и работят безпроблемно.

„ Никой не се усеща спокоен сега. В последните дни моите чиновници предизвикаха диалози с мен, в които те споделят своите терзания и доста добре знаят, че при потребност имаме къде да ги приютим. За страдание, страната ни е направила по този начин, че да нямаме съответна на ситуацията и на мястото, на което се намираме войска и това тормози всички нас “, съобщи още Димитър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР