Преди седмица тя си направи профил в Instagram, а скоро

...
Преди седмица тя си направи профил в Instagram, а скоро
Коментари Харесай

Дебора Михайлова се завърна в публичното пространство с усмивка

Преди седмица тя си направи профил в Instagram, а скоро по-късно пусна " стори " с изпълнителя Галин. Именно него тя уточни като собствен обичан артист в след случая, което даде пред Станислав Цанов в YouTube канала му  " Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ ". В рамките на видеото Цанов срещна Галин с Дебора, като изпълнителят ѝ даде обещание да създадат ария дружно. 

Наскоро Дебора Михайлова разгласява и своя есенна фотосесия, на която е усмихната и наподобява, че пробва да преодолее случилото се. Преди месец тя приказва и в предаването  " ", където показа, че я е боязън да излиза, само че го прави, тъй като не желае " животът ѝ да завърши ". 

Преди дни пък прокуратурата завърши следствието по случая. 

" Считаме, че сме събрали и ревизирали нужните доказателства, с цел да потвърдим виновността на лицето " -  Георги Георгиев, някогашен другар на Дебора, изясни районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова. Тя уточни, че следва внасяне на обвинителен акт в съда. Тече и предявяване на материалите по делото на бранителите и се чака то да завърши тази седмица.

Случаят с обезобразяването на Дебора Михайлова, който потресе цяла България, стана мотив за многохилядни митинги в редица градове у нас с гледище за обективен развой против обвинения и по-строги санкции против домашно принуждение. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР