Преди седмица президентът на Samsung потвърди, че събитието на компанията

...
Преди седмица президентът на Samsung потвърди, че събитието на компанията
Коментари Харесай

Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

Преди седмица президентът на Samsung удостовери, че събитието на компанията на което ще бъдат показани новите сгъваеми смарт телефони ще се състои в Корея и ще бъде излъчено онлайн, само че отхвърли да показа по кое време ще се организира то. Сега, ръководителят на компанията още веднъж насочи известие към медиите в което разкри, че събитието що се организира в края на юли, отчасти потвърждавайки слуховете за точната дата.
Съдейки по историята на събитията, то е прекомерно евентуално Galaxy Unpacked да се организира на 26 юли, като тогава ще забележим новите Galaxy Z Fold 5, както и Galaxy Z Flip 5. Все още не е ясно дали с изключение на тях ще забележим и други артикули, само че не е изключено да забележим и нов часовник или безжични слушалки от корейците.

От Samsung разкриват, че са избрали Сеул " поради ролята му да въздейства на международните трендове със своята динамична просвета и нововъведения, като в същото време отразява мощната убеденост на Samsung в категорията на сгъваемите устройства ". Предходни години събитието нормално се организираше в Съединени американски щати, като бе излъчено онлайн в целия свят./Факти

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР