Преди седмица от кралския двор разпространиха новината, че Кейт Мидълтън

...
Преди седмица от кралския двор разпространиха новината, че Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Най-голямата подкрепа на Кейт в трудния момент

Преди седмица от кралския двор разпространиха новината, че Кейт Мидълтън е претърпяла интервенция в коремната област и ще бъде две седмици в болница. А поради възобновяване й са отменени всички задължения с нейно присъединяване чак до Великден. Това съществено тормози нейните фенове, само че сме сигурни, че за нея се поставят най-хубавите грижи.
 Кейт Мидълтън в болничното заведение - тайното оръжие на принцесата за работа и контактуване с децата й
Тайното оръжие на Кейт Мидълтън

Как принцесата поддържа връзка с децата си от болничното заведение

Принцесата на Уелс разчита и на огромната поддръжка на своя брачен партньор, както и на фамилията си. Въпреки че също е майка на три деца, Пипа Мидълтън е приела драговолно концепцията да да оказва помощ в грижите за племенниците си. Брат им Джеймс, който също неотдавна стана татко, не остава по-малко съпричастен и отделя от свободното си време, с цел да го прекарва с Шарлот, Джордж и Луис.

Разбира се, трите хлапета имат и своите детегледачки, само че избират да бъдат в компанията на вуйна си и вуйчо си. А фактът, че имат тази опция, прави същински щастлива и спокойна, до момента в който й се постанова да почива на легло и да се възвръща след интервенцията в дома им Adelaide Cottage в Уиндзор.
 Снимка 459336

Най-хубавото е, че всички живеят наоколо и могат да реагират при нужда, защото принц Уилям въпреки всичко има някои неотложни кралски каузи. А Майкъл и Каръл Мидълтън от време на време взимат внуците си да преспиват у тях и тогава става огромна забава, написа SheKnows.
 Събитията, които Кейт Мидълтън ще пропусне поради възобновяване от интервенцията си
Важните събития, които Кейт ще пропусне поради интервенцията си

Какво има в календара на принцесата до края на март

Но най-любима от всички на децата на Кейт Мидълтън си остава вуйна им Пипа. Тя нееднократно е говорила с топли усеща за Шарлот, Джордж и Луис още преди самата да стане майка. А по-късно връзката им е станала още по-силна и по този начин с изключение на за сестра си, Пипа се трансформира в голяма подкрепа и за децата й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР