Преди седмица Apple представи тазгодишните си модели смартфони в лицето

...
Преди седмица Apple представи тазгодишните си модели смартфони в лицето
Коментари Харесай

Пет неща, които липсват при iPhone 11

Преди седмица Apple показа тазгодишните си модели смарт телефони в лицето на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, които бяха посрещнати с много смесени усеща от почитателите на марката.
 iPhone 11 Pro и шегите с новия модел на Apple
Всички се смеят на iPhone 11 Pro

Най-актуалната тематика в обществените мрежи

Мнозина даже се подиграха със характерния дизайн на камерните модули на гърба на всеки от телефоните, а една от главните рецензии към Apple като цяло е, че новите телефони не са толкоз забавни, колкото водещите модели на Samsung и Huawei.

Трудно е да не се съгласим с избрана част от рецензиите, в случай че вземем поради, че серията на iPhone 11 фактически е лишена от някои атрактивни модерни функционалности и услуги.

Без USB-C и тази година

Apple достави преносимите компютри си MacBook Pro с USB-C портове още през 2016 година, само че три години по-късно iPhone продължава да се зарежда с Lightning кабел.
 Снимка 442965

Pro моделите идват с мощен 18-ватов адаптор с USB-C връзка, само че по-евтиният модел е лишен от такава. Изглежда, че съгласно Аpple USB-C е екстра, за която потребителите би трябвало да платят повече, което е разочароващо за доста притежатели на iPad и MacBook Pro.

Лицето остава същото...и тази година

Повечето водачи в смарт телефон промишлеността съумяха да отстраняват модулите, съдържащи датчици, слушалка и селфи камера от лицето на флагманите си по разнообразни способи.
 Снимка 442964

Apple oбаче продължава да залага на дизайни, които са горе-долу идентични с този на iPhone X отпреди две години, което кара iPhone 11 да наподобява стар, още преди да е достигнал притежателите си.

Сензорът под екрана остава мираж

Внедряването на датчика за пръстов отпечатък под екрана е нещо, което Apple явно продължава да заобикаля, макар че наклонността в промишлеността диктува противоположното.
 Снимка 442968

Също като моделите от последните две години, iPhone 11 още веднъж разчита на Face ID, което е и една от аргументите за запазването на модула в горната част на лицето на телефона.

Гърбът на iPhone 11 е просто тил
 Снимка 442969

Възможността за зареждане на джаджи и други смарт телефони по безжичен път непосредствено от гърба на смарт телефона несъмнено щеше да е атрактивна оригиналност за милионите притежатели на AirPods и Apple Watch, само че, уви, гърбът на iPhone 11 остава без тази функционалност.

iPhone 11 не е подготвен за свят с 5G

Както се очакваше, Apple не достави новите си телефони с 5G модем, което съгласно доста хора е сериозен минус при избора на нов телефон.
 Маркъс Браунли, 5G и за какво да не си купуваме 5G смарт телефон през 2019 година
Защо да не си купуваме 5G смарт телефон през 2019 година

Новата интернет мрежа към момента не е изцяло подготвена

Имайки поради, че 5G мрежите ще навлязат с цялостна скорост от следващата година, iPhone 11 наподобява неатрактивен в дълготраен проект.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР