Преди седмица 10-годишно момче от Перник се удави в незаконно

...
Преди седмица 10-годишно момче от Перник се удави в незаконно
Коментари Харесай

Институциите не дават информация, защо момче се удави във водоем и кой ще понесе отговорността!

Преди седмица 10-годишно момче от Перник се удави в нелегално построен дребен водоем – дупка с вода, в радомирското село Гълъбник. Момчето е било възпитаник в локалното учебно заведение „ Христо Ботев “. Осми ден институциите не дават информация по какъв начин се е случила нещастието и кой ще понесе отговорността, съобщи БНР.

Директорът на учебното заведение е в болнични и не подвига телефона си. На позвъняванията не отговори и началникът на районното ръководство по образованието в Перник Ваня Коконова.

В школото, което е на центъра на селото, 16 учители и възпитатели се грижат за 30-ти на деца споделя кметът на Радомир Пламен Алексиев.  Съученици на умрелия настояват, че той е бил част от компания с други момчета от Перник, които са имали проблем с  дисциплината и постоянно бягали от час.

Според локалните поданици, ямата съществува от доста години и може да се цялостни от чешма с извърна вода. Дълго време тя е била суха, само че неотдавна локален юноша, който не живее в селото, се е опитал да трансформира мястото в ъгъл за отдих и още веднъж напълнил рова, евентуално с цел да го изпълни с декоративтни рибки.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР