„Преди седем години Александровска болница не е имала задължения, а

...
„Преди седем години Александровска болница не е имала задължения, а
Коментари Харесай

Александър Оскар: Александровска болница е в катастрофално състояние

„ Преди седем години Александровска болница не е имала отговорности, а в този момент е в пагубно положение “, сподели в предаването „ Тази заран “ доктор Александър Оскар, който напусна съвета на шефовете на лечебното заведение.

Той разяснява, че е напуснал съвета, тъй като не е склонен с водената политика и метода, по който се ръководи лечебното заведение.

Оскар разяснява, че е бил извикан в болничното заведение, с цел да разпише протоколи на съвещания на съвета на шефовете, които не са се състояли, само че на тях са разпределени над 30 млн. лв..

„ Изпратих сигнал до тогавашния министър, инспекцията не е открила никакви нарушавания. Изпратих нов сигнал до новия министър, инспекцията тече сега “, сподели Оскар.

„ Тези протоколи съставляват непроведени съвещания. На 29 декември, когато е било едното съвещание, имам доказателства, че даже не съм бил в София “, сподели Александър Оскар.

Той разяснява и медийните изявления, че компания на родственик на Костадин Ангелов е осигурявала храната за работещите на първа линия по време на Коронавирус пандемията. „ Наистина е неразбираемо за мен. Когато ние се обединихме и си подадохме ръка, и моето семейство подари пари за храна, други хора са имали опция да се облагодетелстват “, разяснява Оскар.

„ Аз нямам искания да бъда шеф на болничното заведение. Призоваваме принципала да откри метод по какъв начин да ангажира хора, специалисти, които да поемат болничното заведение в подобен сложен миг “, сподели още Оскар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР