Преди Сарафов беше от компанията на Гешев. Сега Сарафов като

...
Преди Сарафов беше от компанията на Гешев. Сега Сарафов като
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Води се битка между евроатлантизма и плавния завой към Русия с Радев начело

Преди Сарафов беше от компанията на Гешев. Сега Сарафов сякаш се разсъни от сън и стартира да приказва против Гешев. Трябва да пристигна самоуверен човек, това е по-важно от конституционните проблеми. Но аз мисля, че в тази обстановка в случай че Политическа партия -ДБ си изиграят картите добре, може да пристигна подобен човек, който да стартира да прочиства корупцията по високите етажи на властта, акцентира проф. Лозанов.

 

По думите му, пристигна по-драматично опълчване - на евроатлантическата ориентировка със завиването към Русия. Последното се прави от президента на капитанския мостик. Този завой се прави доста гладко, тъй че хората да не го усетят. Ако това се случи, отиваме в историческата бездна.

 

" Това е по-важната борба за България. Сега,  30 години след измененията, да се провалят очакванията на хората  ми се вижда безчинство. Въпросът е какво прави ГЕРБ в тази обстановка и какво прави Пеевски в комисията за конституционни промени. Важно е възмездието на корупцията. Но е по-важно дали сега има проблеми с корупцията у нас. Според мен в този момент има по-малко корупция.

 

Ако ние сме прозападна страна, която съумява да запуши дупките на корупцията, това е положително начало ".

 

Трябва с изключение на да се запушат корупционните дупки, да се постави завършек на съветската агитация, което е допустимо единствено като има промени в службите за сигурност, сподели проф. Лозанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР