Преди Реал Мадрид да приеме Челси в първия мач от

...
Преди Реал Мадрид да приеме Челси в първия мач от
Коментари Харесай

Анчелоти: Тъжно ми е за Челси, но Лампард ще е фантастичен

Преди Реал Мадрид да одобри Челси в първия мач от четвъртфиналите на Шампионската лига, Карло Анчелоти приказва по отношение на кошмарната акция на някогашния му клуб 2022-23. " Сините " сега заемат 11-то място във Висшата лига и се насочат към тази среща след загуба с 0:1 от Уулвс, която също беше първият мач на Франк Лампард отпред във втория му мениджърски престой в лондонския клуб.

Карло Анчелоти също е свързван със завръщане в Челси, защото клубът се стреми да назначи непрекъснат правоприемник на Греъм Потър през лятото, само че той има намерение да довърши договора си с Реал до 2024 година Анчелоти също настоя, че неговият отбор няма да подцени " сините от Лондон ", като в същото време отхвърли всяка концепция, че неговият опит му дава преимущество пред Лампард, за който има вяра, че ще свърши " фантастична "  работа.

" Тъжно ми е да ги гледам… Аз съм последовател на Челси, прекарах две фантастични години там. Имам 20 години повече опит, само че това няма да промени това, което ще повлияе на протичащото се в играта. Той (Лампард) е приказен управител, извънреден експерт и в този случай не мисля, че опитът ще бъде от огромна изгода. Истината е, че той дойде преди седмица и е наясно по какъв начин могат да протекат тези мачове. Ще се оправя добре през времето, в което остане в Челси " показа Анчелоти.

За един управител, за мен като треньор да ръководя този тим е доста елементарно. Този ​​отбор е добре квалифициран. Защото, в случай че спечелим Купата, ще сме спечелили всички трофеи за две години, а има тимове, които не са спечелили това през целия си живот ", добави експертът.

Реал Мадрид ще одобри Челси в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига в сряда, като реваншът е плануван седмица по-късно на 18 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР