Преди празниците имаме чудесен повод да разкажем за една добра

...
Преди празниците имаме чудесен повод да разкажем за една добра
Коментари Харесай

Младежи организират благотворителна кампания за Великден в Стара Загора

Преди празниците имаме превъзходен мотив да разкажем за една добра вест. Тя беше споделена на на община Стара Загора и е обвързвана с прелестните младежи от Младежки общински съвет, които за трета поредна година провеждат благотворителна акция преди Великден. Ето какво гласи известието: 
" Младежки общински съвет Стара Загора стартира  за трета поредна година  предвеликденското издание на благотворителна акция „ Дари, с цел да зарадваш “.
 Белград подари 20 000 дози Спутник на Скопие Белград подари 20 000 дози " Спутник " на Скопие
20 000 ваксини " Спутник V " дойдоха през днешния ден, подаяние от Сърбия. Това подсигурява непрекъснатост на процеса на имунизация с опция за...
“В тези сложни времена човек постоянно би трябвало да гледа по какъв начин да се приспособява към дадената среда. И това издание на  самодейността има за цел да помогне на човек в потребност. „ Ние – младежите, а и всички жители, към които се обръщаме,  можем да бъдем положителни, съпричастни и състрадателни освен по време на огромните християнски празници, само че и през цялата година. Ако искаш да дариш и да зарадваш, направи непретенциозно подаяние на човек в потребност, за който един топъл обяд или  хранителен пакет значи доста. Нека отворим сърцата си, с цел да дарим и зарадваме! ”, споделят членовете на МОС.
Младежите приканват в акцията да се включи всеки, който има предпочитание и може да отдели най-малко един пакет хранителни артикули или консерви с дългогодишен период на валидност.  Събраните артикули ще бъдат предоставени на обществената кухня към  православния храм,,Св. Паисий Хилендарски “, намиращ се в кв. „ Зора “. Организаторите напомнят, че питателните пакети / фасул, ориз, леща, грах, макаронени произведения, нишесте, брашно, сол, захар, олио или консерви/ би трябвало да  са с дълъг период на валидност и без нарушаване на опаковката.
Даренията ще се събират в  Младежкия дом, намиращ се на бул. ”Патриарх Евтимий ” 176 –  до 29 април- всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа. За повече информация - на тел.042639974 или за учениците – от представителя на Младежки общински съвет в съответното учебно заведение. "
Ние изричаме своите възторженостти към уредниците и се надяваме доста хора да поддържат самодейността. 
 Известен дизайнер подарява милиони долари за лечебни заведения Известен дизайнер подарява милиони долари за лечебни заведения
Каролина Ерера ще подари 7 000 000 $ за обезпечаване на проби, здравно съоръжение, коли за спешна помощ, хигиенични комплекти и психическа...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР