Преди повече от 2000 години Витлеемската звезда озарява пещерата, в

...
Преди повече от 2000 години Витлеемската звезда озарява пещерата, в
Коментари Харесай

Честито Рождество Христово! С Любов и Вяра да преминем през изпитанията

Преди повече от 2000 години Витлеемската звезда озарява пещерата, в която се ражда Исус Христос. Светът се трансформира. Бавно, без изключително предпочитание, с доста жертви в името на Спасителя. Но и с доста Вяра и Любов.

Днес светът още веднъж се трансформира. Две години след началото на коронавирус пандемията все по-малко са хората, които имат вяра, че ще върнат остарялото си всекидневие. Някои считат, че гледаме края на света от първия ред, а други мечтаят на нов свят някъде в Космоса.

Въпреки всичко обаче, Рождество Христово продължава да бъде празник на Любовта и Надеждата. Загубите ни карат да ценим повече нещата, които преди приемахме за даденост – здравето, фамилията, хармонията, добротата, милосърдието, състраданието.

Очакват ни още тествания и с цел да преминем през тях, би трябвало още веднъж да си върнем Вярата и Любовта.

Затова в тази свята нощ можем да помълчим и да благодарим за това, че сме още веднъж дружно. Да се радваме, че можем да споделим най-светлия празник в годината. Да си напомним смисъла на БЛАГОДАРЯ. Това е една от думите с най- огромен позитивен заряд в нашия език. Ако е казана от сърце, тя е магическа. Затова благодарете за всичко и на всички. И с наслада и признателност да продължим напред!

Екипът на TrafficNews благодари на всички свои другари и читатели за това, че сме дружно.

Нека бъдем здрави, признателни, великодушни, състрадателни и да имаме вяра.

Честито Рождество Христово!

И Бог да пази всички!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР