Преди повече от 10 години красавицата Галя Литова изгря в

...
Преди повече от 10 години красавицата Галя Литова изгря в
Коментари Харесай

Скандалната манекенка Галя Литова загърби модата, стана съдия в конкурси за кучета

Преди повече от 10 години хубавицата Галя Литова изгря в риалитито „ Биг Брадър ” като младата звезда на стилния подиум. Скоро след шоуто животът на манекенката, която дълго време бе част от организация „ Визаж ”, тотално се прекатурна. Появи се жесток порно клип, за който се твърдеше, че е с нейно присъединяване. Галя отхвърляше дрогираната госпожица, която вулгарно обладават, да е тя, а  до момента в който опитваше да опровергае мълвата, ненадейно последва нов удар – завършек на кариерата й, научи HotArena. 

Днес хубавицата, която преди време е имала дългогодишна връзка с артиста Дичо , напълно е загърбила светската суетност и няма никакво желание да се връща към нея. Посветила се е на кучетата и работи като арбитър на кучешки изложения. 

„ При мен стана по този начин, че ме „ изритаха ” от „ бизнеса ”, за което съм безпределно признателна. Сама нямаше да имам сили да си потегли ”, споделя Галя Литова за края на кариерата си като манекенка. След свадите, които последваха присъединяване й в „ ВИП Брадър ”, хубавицата отпътувала в чужбина, където прекарала няколко години. В този интервал Галя съумяла да се омъжи и след малко съжителстване да постави завършек на брака си. Тя срещнала към този момент някогашния си мъж на отмора в Ибиса. По това време моделката живеела в Барселона, само че поради мощната обич, която я превзела, била подготвена да последва сърцето си. 

„ Той е италианец и живее в Маями. Оженихме се в Индия. Всичко беше като някаква приказка ”, споделя Галя. Близо година и половина някогашната манекенка се радвала на обич и съгласие с мъжа на сърцето си. Известно време двамата дори живеели дружно в Коста Рика, до момента в който в един миг изненадващо всичко се трансформирало. „ Млад човек, живеещ в Маями, различен метод на мислене. Нямам представа… Просто сподели: „ Не съм подготвен! И един ден си събра багажа. Тръгна си ”, спомня си Галя Литова. Тя добавя, че макар раздялата, с към този момент някогашния й мъж запазили другарството си. Дълго време не можела да му елементарни, само че защото същински го обичала, най-после приела причините му. Днес се чуват най-малко един път в месеца.

След като се завърнала в България, хубавицата почнала да развъжда кучета. „ Дейност, която съм правила от ранна детска възраст. Разбира се, имах потребност от специалност и издръжка. Стана напълно естествено. И в този момент съм най-щастливият човек ”, споделя Галя. Не й било елементарно да трансформира заниманието си в специалност, въпреки че татко й е арбитър на кучешки изложения. За да е измежду най-хубавите, тя трябвало доста да учи, защото има 350 приети породи кучета и би трябвало да е осведомена със стандартите им. 

Сега Галя напълно се е посветила на новата си специалност, като в това време се грижи за своите 9 кучета. Има 8 четириноги порода грифон и 1 българско овчарско куче, което е към момента малко. И мечтае да има още кучета, да вземем за пример от породата норфолк териер, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР