Преди почти три години на гейминг сцената се появи играта

...
Преди почти три години на гейминг сцената се появи играта
Коментари Харесай

След Pokemon GO, Niantic реши да превърне и Хари Потър в AR игра

Преди съвсем три години на гейминг сцената се появи играта Pokemon GO, трансформирала се в шлагер за негативно малко време. Милиони хора я изтеглиха на мобилните си устройства и „излязоха от къщи“ създавайки международен феномен. Това беше преди, а в този момент заглавието се губи измежду тълпата. Компанията зад нея Niantic Games обаче настойчиво продължава да опитва и идващото ѝ създание е още една AR игра, този път обвързвана с Хари Потър. Тя бе презентирана в Лос Анджелис тази седмица под името Harry Potter: Wizards Unite и ще дебютира на 21-ви юни (петък). Любопитните имат шанса да видят първия филмов откъс в YouTube.

Harry Potter: Wizards Unite в действителност към този момент е налична в съответни страни като Австралия и Нова Зеландия в стадий на бета проби. Като цяло тя заема огромна част от дизайна от предшественика си, Pokemon GO. Относно геймплея пък залага на променена действителност и на типичните за този род микротранзакции. Можете да влагате същински пари във виртуално злато, което да ви донесе съоръжение, аксесоари и други допълнения.

Harry Potter: Wizards Unite трябваше да излезе още през предходната година, само че Niantic отсрочи издаването ѝ за 2019. Android потребителите могат да се записват авансово за евакуиране от Гугъл Play. Дали заглавието ще има същия триумф като Pokemon GO?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР