Преди почти три десетилетия Антъни Хопкинс спечели „Оскар“ за ролята

...
Преди почти три десетилетия Антъни Хопкинс спечели „Оскар“ за ролята
Коментари Харесай

Танцът, с който Антъни Хопкинс предизвика Сталоун и Шварценегер на дуел

Преди съвсем три десетилетия Антъни Хопкинс завоюва „ Оскар “ за ролята си на килъра Ханибал Лектър. Сега, на 82-годишна възраст, той демонстрира някои убийствени танцови придвижвания!

Хопкинс се причисли към TikTok в петък и незабавно направи усещане, като се раздвижи пламенно на песента “Tootsie Slide” на Drake.

Видеото на Хопкинс обаче има и още една задача – да провокира сътрудниците си артисти Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер да покажат личните си танцувални умения.

View this post on Instagram
@champagnepapi I’m late to the party... but better late than never. @officialslystallone @schwarzenegger #toosieslidechallenge

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on May 7, 2020 at 5:04pm PDT

Във впечатляващия танцов героизъм Хопкинс също по този начин имитира и двамата артисти: „ Ей, господин Сталоун, продължавайте да пишете! Добра роля за мен в него? Дайте ми роля, майор, а? “ След което Хопкинс цитира паметната фраза на Шварценегер от „ Терминатор “: „ Ще се върна! “.

TikTok не е единственият метод, по който Хопкинс се оправя по време на изолацията – той също свири на пиано за котката си Нибло . Очакваме с неспокойствие идващите му занимателни подвизи в обществената мрежа, както и достойния отговор на предизвикването от страна на Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер!

Цитати от великия Антъни Хопкинс >>>

View this post on Instagram
Niblo is making sure I stay healthy and demands I entertain him in exchange... cats
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР