Преди почти 40 години Ванга предрече, че Русия ще властва

...
Преди почти 40 години Ванга предрече, че Русия ще властва
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Ванга предрече, че Путин ще стане господар на света

Преди съвсем 40 години Ванга предсказа, че Русия ще господства и Путин ще стане "господар на света ". Българската предсказателка споделя и че "Никой не може да спре Русия ", написа през днешния ден британският таблоид "Дейли Мейл ".

Припомнят се предсказанията на пророчицата от Рупите. Това се случва единствено ден след изборите в Русия, които бяха извоювани за трети път от Путин с рекордни гласове.

Редица британски издания напомнят пророчествата на Ванга за Русия. Резултатът от вчерашния избор в Руся е безапелационен - Путин ще е президент идващите 6 години, и ще е вторият най-дълго управлявал водач след Сталин.

Изданието напомня, че светицата от Рупите е предрекла и 11 септември и рухването на кулите в Съединени американски щати. През 1979 година Ванга споделя, че Русия ще стане "господар на света, откакто Европа стане пустота ", споделя тя пред писателя Валентин Сидоров. "Всички ще се размразят, като че ли лед, единствено един остава непокътнат - славата на Владимир, популярност на Русия ", сподели тя. Тук изданието цитира друга медия - "Birmingham Mail ". "Всички ще бъдат отстранени от Русия по пътя, и тя ще стане стопанин на света ", споделя тя.

Освен това тя споделя, че континентът ще се трансформира в пустота, съвсем лишена от човешки живот.

Вангелия Пандева Гущерова е родена в село в Струмица на 31 януари 1911. Сред най-известните й предсказания е и това, че 44-ият президент на Съединени американски щати ще бъде афро-американец. Тя умира през 1996 година на 85 години. Известна е и като Нострадамус на Балканите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР