Преди почти 4 г. ѝ казах: „Корнелия, ти не си

...
Преди почти 4 г. ѝ казах: „Корнелия, ти не си
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Времето на Корнелия изтича

Преди съвсем 4 година ѝ споделих: „ Корнелия, ти не си най-умната, не можеш да водиш война с всички и да очакваш, че ще си безконечен победител, подобен човек не се е родил на света. Твоята задача е консолидация на Българска социалистическа партия, консолидация на левицата, консолидация на всички, които желаят смяна в България “. Това описа пред bTV едно от знаковите лица на партията - Румен Овчаров.

Според него, в случай че тя продължава по този метод, политическото ѝ време ще свърши напълно скоро.

„ Българска социалистическа партия не се опасява от нови избори, при всички случаи те ще бъдат по-добре за партията и няма да повторят сегашната обстановка, само че основаването на някакво държавно управление на смяната ще бъде още по-трудно “, добави Овчаров.

Не съм чул някой от Българска социалистическа партия да е отменил поръчката за анти-ГЕРБ коалиция, също така тя е напълно разумна, 4 година партията ни бе единствената съпротива в Народното събрание – ярка, безапелационна, бързо реагираща.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ Румен Овчаров от Българска социалистическа партия.

„ За нас е значимо да стигнем до смяна на модела на ръководство, който е основан през последните 10 година “, добави той.

По думите му анти-ГЕРБ държавно управление значи нужните ограничения, които да подсигуряват почтени избори, право на българските жители да гласоподават свободно, промени в правосъдната система.

„ Не сме споделили, че ще вършим коалиция с „ ИТН “ или пък, че ще поддържаме личността Слави Трифонов, ще поддържаме политики “, изясни Овчаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР