Преди по-малко от седмица стана ясно, че певицата Лора Караджова

...
Преди по-малко от седмица стана ясно, че певицата Лора Караджова
Коментари Харесай

Ето го и Матео! Лора Караджова показа бебчето и направи смело обещание

Преди по-малко от седмица стана ясно, че певицата Лора Караджова е станала майка на момченце. Според информацията тя е родила в общинска болница, само че това беше цялата информация към значимото събитие в нейния живот.

Виж още: Лора Караджова стана майка за втори пъти! Роди ѝ се момченце

Е, певицата реши да повгне малко завесата и разгласява една класическа за младите майки фотография, на която дребната ръчичка на сина ѝ е обхванала неин пръст:

Виж още: След слуховете: Развали ли годежа си Глория и раздели ли се с обичания мъж?

" Ето го и него, сладкият Матео ", написа под фотографията певицата. От текста излиза наяве още, че той тежи 3,100 кг. и " към момента лекичко крещи ". Певицата благодари на екипа на болничното заведение, където е родила и приканва: " Айде пийте едно за мен И ни чакайте дружно да хващаме бронзов загар! "

Виж още: Гришо сподели неповторима торта за рождения си ден, сподели какво му липсва

Че Лора Караджова чака бебе, стана ясно още преди Нова година. Официалното удостоверение обаче пристигна от присъединяване ѝ в " На Кафе ", където Лора показа, че бебето е било планувано, желано, а двамата с колегата ѝ са работили дълго време по въпроса.

Виж още: Бомба от шокиращи самопризнания на Андреа: Кобрата ѝ изневерил и твърдял, че тя ще се самоубие

Певицата е сгодена за диджей Марсел Рохас от 2019г. Предложението за брак е пристигнало на рождения й ден, който е на 3-ти декември. Изненадите са траяли и след този благополучен момент, тъй като на неговия рожден ден, Лора Караджова си е направила тест за бременност, който се е оказал позитивен.

Виж още: На 36 и в съвършена форма - Златка Димитрова разкри с какво се храни

Караджова и Рохас се познават от към 10 години, само че любовта им пламва преди две години. Дъщерята на Йордан Караджов има и по-голямо дете - Алиса от предходна връзка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР