Преди по-малко от седмица Хилария Болдуин се изправи пред вълна

...
Преди по-малко от седмица Хилария Болдуин се изправи пред вълна
Коментари Харесай

Обвиниха Хилария Болдуин в лъжа

Преди по-малко от седмица Хилария Болдуин се изправи пред вълна от рецензии в обществената мрежа, откакто голям брой консуматори на виртуалното пространство я упрекнаха в неистина по отношение на произхода ѝ. Упреците накараха задграничните таблоиди да се разровят в предишното на инструкторката по йога, което докара до разнообразни изявления, отбелязващи, че тя не е родена в Испания, както твърди, а в Съединените американски щати. Нещо повече, в материалите се показва, че същинското ѝ име не е това, с което целия свят я познава, защото тя в действителност се споделя Хилари Хейворд-Томас.

След като абсурдът се развихри с цялостна мощ, добивайки големи размери, преди ден половинката на Алек Болдуин реши да се отбрани и даде изявление пред в. New York Times, хвърляйки светлина върху случая, написа life.dir.bg.

" Днес имам опцията да разясня въпроса на всички тези хора, които са комплицирани от неверното ми показване ", сподели тя.

Противоречията започнаха преди няколко дни, откакто консуматор в Twitter, претендиращ, че е някогашен съученик на брюнетката, написа, че тя не е израснала в Майорка, Испания, където родителите ѝ Дейвид и Катрин живеят едвам от 2011 година, а в град Бостън, щата Масачузетс.

Под обявата му незабавно заваляха рецензии, подчертаващи, че мнението му значи, че испанският акцент, с който тя приказва, е подправен. Освен това в мненията се появи малко видео от гостуването на Хилария в предаването " Today " на телевизия NBC, в което тя не може да си спомни коя е думата за " краставица " на британски език.

От своя страна половинката на холивудската звезда, в чиято биография в уеб страницата на организацията за гении " CAA " категорично е посочено, че е родена на испанския остров, призна, че не може да си изясни от кое място тъкмо е почнало цялото неразбирателство.

" Всичко, което съм споделила за себе си е повече от ясно. Родена съм в Бостън, само че детството ми се разпределяше сред Америка и Испания, където сега живее фамилията ми. Когато бях на 19 година се реалокирах в Ню Йорк и от този момент пребивавам в него. Имам възприятието, че повече от десетилетие изяснявам историята си още веднъж и още веднъж, само че в този момент по всичко проличава, че това не е задоволително ", съобщи пред таблоида Хилария.

Тя добави, че в никакъв случай не е крила от мъжа си своето рождено място и му е споделила от кое място е още при започване на познанството им, само че все пак през 2013 година той увери феновете на шоуто на Дейвид Летърман, че брачната половинка му е испанка.

Според в. " New York Times " Хилария за първи път е посетила страната в Югозападна Европа с родителите си, когато е била още бебе, а след това е траяла да пътува до там най-малко един път годишно, прекарвайки време в Мадрид, Севиля и Валенсия. Тя споделя, че продължителността на визитите ѝ постоянно била друга, само че прецизира, че връщайки се назад в Щатите постоянно е разговаряла със фамилията си на испански език, готвили са испански ястия и е поддържала контакт с приятелите, които е срещнала в Европа.

Поради тази причина госпожа Болдуин не счита, че е неточност да назовава собствен дом страната, ситуирана на Стария континент.

" Домът ми е там, където се намират родителите ми. Ако те се реалокират в Китай и аз отида да ги видя, то ще кажа на приятелите си, че се прибирам у дома ", изясни тя.

Преди няколко дни обичаната на носителя на премия " Еми " показа в своя персонален Инстаграм профил видео, в което обясни объркването към името си.

" Растейки, използвах името Хилари в Съединени американски щати, а в Испания - Хилария, и до през днешния ден по този начин ме назовават всички мои близки. Няма да се оправдавам за времето, прекарано в двете страни, нито че имам две версии на името си или пък за обстоятелството, че приказвам два езика ", споделя брюнетката в фрагментите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР