Преди по-малко от месец предизборната кампания на Джо Байдън беше

...
Преди по-малко от месец предизборната кампания на Джо Байдън беше
Коментари Харесай

Зашеметяващото завръщане на Байдън префасонира надпреварата

Преди по-малко от месец предизборната акция на Джо Байдън беше в положение на свободно рухване. Дори откакто съумя да завоюва в Южна Каролина, той се изправи пред действителността да се състезава на решаващия " Супервторник " с малко средства и без осезаема предизборна инфраструктура.
Това обаче не бе от голяма важност, написа в сряда организация Асошиейтед прес.

Бившият вицепрезидент завоюва първоначални избори за номинацията на демократите в цялата страна - от Нова Англия до преминаващите от едни ръце в други щати по атлантическото крайбрежие, от северната част на Средния Запад до Дълбокия юг. Спектърът на поддръжниците му бе необятен - афроамерикански гласоподаватели, дами, по-възрастни и хора с висше обучение, всички те привлечени от неговата акция.

Зашеметяващото показване на Байдън, означи важен поврат, като префасонира конкуренцията за президентската номинация на демократите с главозамайваща скорост. От претендент, който в един миг бе на ръба на неуспеха, Байдън в този момент се трансформира във любимец за номинацията на партията си, разяснява Асошиейтед прес.

" Тук съм, с цел да отбележа - още сме в играта ", съобщи той на гръмък протест в Лос Анджелис.

Калифорния, най-големият залог на вечерта, бе един от дребното щати, изгубени от Байдън против сенатора от Върмонт Бърни Сандърс. Байдън обаче завоюва Тексас - втория максимален щат в снощната конкуренция, както и осем други. Победите му във Вирджиния и Северна Каролина, два основни за изборите щата, бяха изключително решаващи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР