Преди по-малко от месец феновете на професионалния бокс бяха събудени

...
Преди по-малко от месец феновете на професионалния бокс бяха събудени
Коментари Харесай

Ето защо очакваното боксово шоу с Усик, Фюри, Джошуа и Уайлдър няма да се получи

Преди по-малко от месец почитателите на професионалния бокс бяха събудени с вест, която им даде вяра, че въпреки всичко правилото най-хубавите да се бият против най-хубавите ще бъде спазено, само че наподобява това няма да се случи просто по този начин.

Боксовият анализатор и представител на английското спортно радио talkSPORT Саймън Джордан самичък опроверга по-рано споделената от него информация, че се готви шоу в тежка категория с борби сред Тайсън Фюри, Деонтей Уайлдър, Олександър Усик и Антъни Джошуа с бюджет от 200 милиона щатски $ за възнаграждения на боксьорите.

Ето какъв е последният коментар на Джордан за циркулиращата информация в медиите по отношение на организацията на подобен супер-турнир.

“Какво вършим с правата на DAZN за лъчение на борбите на Антъни Джошуа? Ще може ли негова среща да бъда предавана по друга платформа? Друг въпрос - по какъв начин саудитците ще поделят бюджета? Ето какво чух аз: 90 милиона за Фюри, 50 милиона за Усик и по 30 милиона за Джошуа и Уайлдър. Но дали последните двама ще се съгласят на тези пари?

Джордан отбелязва, че не самият размер на хонорарите е проблем, а това по какъв начин хонорарите на Ей Джей и Бронзовия бомбардировач наподобяват по отношение на тези на противниците.

“Фюри ще желае по-голямата част от парите. Това ще усложни договарянията. Ако пропорциите са разграничени по този начин, както споделих, той ще е склонен, само че в случай че е по различен метод, ще има проблеми ”, добавя боксовият специалист.
 Готвят неповторимо шоу за $200 млн. в Саудитска Арабия: Усик, Фюри, Джошуа и Уалйдър в една вечер Готвят неповторимо шоу за $200 млн. в Саудитска Арабия: Усик, Фюри, Джошуа и Уалйдър в една вечер
Снимка: allboxing.ru
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР