Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като

...
Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като
Коментари Харесай

След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като Емили Тротинетката, призна, че е правила няколко опита за самоубийство, откакто група злобари са я нападнали вербално в Плевен.

Въпреки тревожното самопризнание, интернет звездата се качила на влака към София и се прибрала жива и здрава при обичания Тихомир. 

Виж още: Не е за поверие! Дениз Йозджан понижи устните си? 

Е, Емили стигна до морската ни столица Варна, откъдето се щракна на основни забележителности, като Аспаруховия мост да вземем за пример. Нетрадиционното селфи беше съпроводено от обичайните хейтърски мнения, само че и терзание, че Емили може и да е намислила нещо притеснително. 

" Ще скачаш ли ", питат я под селфито. Но по традиция Емили не дава отговор на въпроси на почитатели, нито пък трие хейтърски мнения. 

Наскоро на интернет звездата ѝ се наложи да деактивира краткотрайно профила си в обществената мрежа, като аргументите за това не станаха ясни. 

Виж още: Лидия си призна: " Страдах за него повече, в сравнение с трябваше "  

Иначе във варна Емили беше точно с половинката си, Тихомир. Двойката стигна там с рейс, макар че напълно неотдавна се похвалиха с нова облага - пистов мотор. 

Впрочем точно във Варна се намира другата половинка на Тихомир. Той е в полиаморна връзка и с изключение на с Емили има сантиментални връзки и с локална моделка. За нея обаче не се знае нищо. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР