Преди по-малко от месец Ан Хатауей призна, че е спряла

...
Преди по-малко от месец Ан Хатауей призна, че е спряла
Коментари Харесай

На какво научи Кейт Мидълтън Ан Хатауей

Преди по-малко от месец Ан Хатауей призна, че е спряла да употребява алкохол за идващите 18 години. Причината зa това нейно решение е, че не желае да дава неприятен образец на сина си, до момента в който живеят дружно.

Явно актрисата е взела много драговолно най-важната си роля - тази на майка. Тя има двугодишен наследник на име Джонатан и желае да бъде най-хубавият родител. За задачата се учи от най-хубавите.
 Снимка 405876

Кейт Мидълтън е един от образците за образцова майка , и то на три деца, който незабавно изниква в главите ни. Хатауей се е срещнала в детайли с всички изтекли детайлности по отношение на методите на образование, които херцогинята ползва върху кралските наследници.
 Дори Барак Обама коленичи пред принц Джордж преди години

Дори Барак Обама коленичи пред принц Джордж преди години

В свое изявление Ан споделя, че доста й харесва концепцията когато приказваш с дете си да клекнеш на неговото равнище, с цел да имате контакт очи в очи. Това е едно то най-важните правила, които Мидълтън постоянно съблюдава. А Хатауей го намира за " доста готино " и е почнала да го ползва със сина си.
 Защо Ан Хатауей спря алкохола
Защо Ан Хатауей спря алкохола

Актрисата с самопризнание

Всъщност, тази техника психолозите назовават " интензивно слушане ". Благодарение на нея децата се усещат значими, родителите не показват доминиране и думите им по-лесно биват чути, а молбите - изпълнени. Като сред равни, написа Marie Claire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР