Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд слагат

...
Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд слагат
Коментари Харесай

Защо Ема Робъртс не бърза с новото си гадже

Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд поставят завършек на 3-годишната си връзка. Двамата стартират да се срещат през март 2019 година, а през юни 2020 година тя разгласи, че чакат първото си дете. Роудс проплака в последните дни на 2021 година, а Ема реши да покаже пред света лицето му единствено след месец.
 Ема Робъртс, раздялата с Гарет Хедлунд и какво се случва с живота ѝ
Какво се случва с Ема Робъртс след раздялата

Не знаем за живота ѝ, само че банските са розови

Въпреки че се разделят Робъртс и Хедлънд остават другари. Наскоро Гарет разгласява фотография на сина им, до момента в който някогашната двойка прекара известно време дружно в магазина за лов, лов на риба и къмпинг Bass Pro Shops. Няколко месеца по-рано артистът качи фотография в профила си в Instagram на ръкописно писмо, адресирано към Ема за Деня на майката.

От няколко месеца се заприказва, че Ема Робъртс излиза с нов мъж. Новината се появи през август, откакто 32-годишният артист Коди Джон разгласява черно-бяла фотография на тях двамата, на която се целуват на първокласна яхта.

Според източник на E!News Ема и Коди се срещат посредством общи другари. По думите на вътрешния човек актрисата обожава характера на новото си гадже. " Той е в действителност занимателен и си прекарват добре дружно ", показва източникът.
 Ема Робъртс, майчинството и новите фотоси със сина ѝ Роудс
Ема Робъртс сподели сина си

Снимките събраха милиони лайкове

Въпреки че Ема Робъртс е влюбена, двойката го кара постепенно. Двамата са взели това решение поради сина на актрисата. Изданието добавя, че тя е внимателна що се отнася до запознаването на Роудс с нови хора. Въпреки това вътрешният човек споделя, че това време ще пристигна напълно скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР