Преди по-малко от ден стана ясно, че Мадс Микелсен ще

...
Преди по-малко от ден стана ясно, че Мадс Микелсен ще
Коментари Харесай

"Добър е, но не е Джони Деп": Фенове плашат с бойкот новия филм за "Фантастични животни"

Преди по-малко от ден стана ясно, че Мадс Микелсен ще размени Джони Деп в ролята на Гелерт Гринделвалд във кино лентата „ Фантастични животни и къде да ги намерим 3 “. До това решение се стигна, откакто Деп бе заставен да се откаже от ролята, откакто загуби дело против The Sun. Припомняме ви, че артистът съди таблоида, защото го назова " бияч на дами ". 

След като съдът се произнесе и Джони Деп загуби делото против медията, стана ясно, че Warner не желаят артиста да играе във кино лентата. Близо месец по-късно идав и новината, че Мадс Микелсен ще го замести в лентата. А датчанинът има много хитови филми зад тила си - снимал се е в " Сблъсъкът на титаните ", " Казино Роял ", " Доктор Стрейндж " и в сериала " Ханибал ". Но, както се споделя, не това е казусът...

Виж още: Интернет общността vs. Амбър Хърд: Актрисата - обезпокоена от поддръжката за Джони Деп

След като стана ясно, че Warner и Микелсен договарят за ролята на Деп, почитатели и на кино лентата, и на артиста заплашиха, че ще бойкотират кино лентата, когато той се появи на огромния екран. " Харесвам Мадс, само че който и да замести Деп, няма да виждам кино лентата. Да го уволнят, беше засегнатост. И макар че Мадс е добър артист, неговата аура не е подобаваща за ролята ", написа консуматор в Twitter.

Виж още: Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за " бияч на дами ", само че има и по-лоша вест

" Няма да ви платя, до момента в който не върнете на Джони Деп ролята във " Фантастични животни ". Освен това никой няма да бъде по-добър в ролята на Гринделвалд от него ", написа различен. 

Междувременно и самият Джони Деп удостовери, че няма да взе участие във кино лентата. " Сърреалистичното решение на съда в Обединеното кралство няма да промени битката ми да кажа истината и удостоверявам, че ще апелирам решението. Моята увереност остава мощна и ще потвърдя, че изказванията против мен са погрешни ", написа той. 

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

Иначе с изключение на Мадс Микелсен в третия филм за Фантастичните животни присъединяване ще вземат Еди Редмейн, Джуд Лоу, Дан Фоглън, Катрин Уотърсън, Алисън Судол и Езра Милър.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР