Преди по-малко от 7 дни празнувахте 100 дни правителство. Преди

...
Преди по-малко от 7 дни празнувахте 100 дни правителство. Преди
Коментари Харесай

ГЕРБ с декларация: Поздравяваме българското правителство с Деня на лъжата

Преди по-малко от 7 дни празнувахте 100 дни държавно управление. Преди по-малко от 24 часа Ваш млад сътрудник от смяната дефинира тези 100 дни като „ 100 дни - 100 неистини ". И тъй като през днешния ден е 1-ви април – Денят на лъжата, поздравяваме с празника българското държавно управление. Това съобщи в декларация от името на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. 

Колеги, от една година насам лъжата се трансформира в норма. Начело на българското държавно управление застана човек, за който беше потвърдено, че е нарушавал Конституцията и е подписал декларация с погрешно наличие. Доказано от Конституционния съд на Република България! Оттогава насам всички се убеждават всекидневно, че имаме работа с отклоняване, което, с цел да разберем, би трябвало да четем учебниците по психо-патология.

Кирил Петков стартира да лъже още преди да влезе в политиката. Първо излъга президента Радев да му повярва. После наруши Конституцията и подписа декларация с погрешно наличие. После излъга 700 000 български жители, че ще оправи живота им с магическа пръчка. И най-после излъга систематичните партии Българска социалистическа партия и Демократична България да поддържат държавно управление, ръководено тъкмо от подобен персонаж.

Още от служебното държавно управление този човек лъже безподобно. Излъга за празните язовири – служебният министър Везиева го разобличи. Излъга за ББР, до момента в който раздаваше пари на говорителката си Лена в размер на 37 мин. пенсии всеки месец. Излъга за ДКК, до момента в който Ваня Караганева раздаде 1 млн. лева за адвокатски възнаграждения. Излъга, че 8 милиарда се крадат, а единствено за 9 дни преди Нова година изчезнаха неизвестно къде 9 милиарда Три пъти излъга за Плана за възобновяване – че е пратен, че е утвърден, че най-сетне ще се контракти с Европейска комисия. През последните дни излъга още веднъж като замеси и ръководителя на Европейска комисия с изказванието, че Урсула фон дер Лайен ще е в България идващите дни и Планът ще е финализиран. Вчера представителя на Комисията го опроверга публично - няма дата, няма финален вид, проектът не е подготвен за сключване.

Излъга и замеси Европейската прокуратура по делото с ареста на Борисов, на което стана кошаревски очевидец. Излъга хората, че ще обезпечи прехраната на българския народ, а не знае цената на хляба. Излъга, че ще усилва пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени. Излъга, че тока, газа, парното няма да нарастват, а през днешния ден се чака нов ценови потрес. Лъже за Македония, а се готви да отстъпи от националния интерес на страната. Излъга, че е провел среща с президента на Съединени американски щати, а всички видяхме, че тя е протекла 8 секунди.

Лъжата, обаче, не е патент единствено на Кирил Петков. Лъжата, оказа се, е редовно държание на целия му по този начин наименуван „ А-отбор ". Първият нападател супер-вицето. За него бяхме предизвестени от сътрудниците му, че е лъжец и апаш на интелектуална благосъстоятелност. Цитат! Той до момента в който лъжеше българските предприемачи, че ще вкара съответни ограничения за подпомагането им, ги назова некадърници. Така постъпи и с българските строители, които месеци наред лъжеше, че ще получат направеното и най-после им сподели, че в случай че не желаят да работят на обидно ниски цени, ще предложения непознати такива. Междувременно излъга за данните за растежа, инфлацията и дълга, а параметрите на бюджета са същинска първоаприлска смешка. Излъга музейните служащи и им лиши 12 - те млн. лева от към този момент гласувания от Народно събрание бюджет, с което излъга и Вас. Излъга и за горивата като замеси и М, на които издаде присъди от телевизионния арбитражен съд. Гигантската му неистина е за производството на акумулатори, което се трансформира в запазена марка и негова фикс концепция, наподобява тъй като има ангажимент към някого. И то с ясното схващане, че ще наруши жестоко европейските правила, че рискува финансови наказания за страната и води цялото държавно ръководство към фаза на командно дишане, задвижвано от акумулатори с стеснен живот. Излъга и за горивата като замеси М и даже им издаде присъди от тв арбитражен съд.

Вторият нападател на „ А-отбора " - усмихнатото вице на положителното ръководство лъже по какъв начин работи нещо и се оправя с бежанците, а доброволците и общините са на ръба на силите и опциите си.

Третият нападател тревожейки се за въздействието от несподеленото къпане върху естествените запаси лъже за плавния преход към зелена сила и работата на мините в почивни дни. Междувременно въздухът е замърсен, багерите са по плажа, а бизнеса на зеления октопод продължава.

Четвъртия нападател не знае какъв брой километра пътища е построил и към този момент съществено се оплита в неистини по какъв начин ще ги заплаща. А той е индивидът, който трябваше да прави по една автомагистрала на година. Минимум. 5 моста на Дунав, 2 тунела под Шипка. Инхаусът процъфтява, а за сметка на това тол таксите се усилват сред 2 и 4 пъти.

Халфът на тима не знае каква е цената на парното, тъй като заплаща с дебитна карта, а той е индивидът, който би трябвало да обезпечи отоплението на хората. Излъга, че по бюджета за 2022 година са обезпечени обезщетения за бизнеса, лечебни заведения, общини, обществени институции и битовите консуматори, след 01.04.2022г. Излъга, че новият ръководител на КЕВР дава отговор на изискванията, посочени в Закона за енергетиката. Излъга, че се е справил с високите цени на електрическата сила и природния газ. Излъга, че работи интензивно за довършването на интерконектора Гърция-България. Излъга, че не продават природен газ на свои компании за 3 секунди през нощта. Излъга, че няма политическа чистка в енергетиката, до момента в който в жестоко нарушаване на Закона за обществените предприятия смени Съвета на шефовете на БЕХ и изпълнителния шеф на Холдинга, Надзорния съвет на Булгартрансгаз, Съвета на шефовете на Булгаргаз. Излъга че договаря по-ниски на азерския газ.

Друг от халфовете, който транспортира топката от точка А до точка Б, с гръмки поръчки един път изпрати аероплан до Скопие. Самолетът беше напълнен с представете си - 22 индивида. За сметка на това обаче самолетът до родния му град не съумя да излети. Няма и къде да се приземи. И по тази причина бил отговорен кмет от съдружния му сътрудник. Излъга, че България ще получи двуетажни влакове, в БДЖ ще е чисто и ще сервират храна, а към момента не е построил и метър релсов път.

Вратарят, момчето което боядисва вратите на читалищата, излъга културните дейци, че наближава златен век за изкуството, а проспа изчегъртването на 12 млн. лева от гласуваните в бюджета за музеите. За сметка на това обаче ще изчегърта еднолично спечелил конкурс шеф на културна институция.

Ветеранът на тима - завърналия се джедай, до момента в който лъжеше за изядени хора, за чували, за подслушвания, за пачки, за кюлчета, за къщи, за описи, за избори, изпусна престъпността, само че по тази причина пък закупи 22 парцела. 22 парцела! Днес неговите подчинени излизат на митинг, с цел да го уведомят, че към този момент не го признават за министър, тъй като ги излъга, че ще им усили заплатите. Този провален човек се опита да се откупи с един противозаконен арест, при който извърши 10 престъпления, които се санкционират по 8 члена на Наказателния кодекс. Излъга, че може да арестува. Не може! Той и това не може!

Колеги, в този момент съществено. Вчера посолството на Съединени американски щати в публично послание се разграничи от думите на вицепремиера на Република България и министър на финансите Асен Василев. Разбирате ли какво стана или не разбирате? Посолството на Съединените американски щати сподели, че министър Асен Василев е популяризирал погрешни изказвания за присъединяване на държавни чиновници на Съединени американски щати в ходатайство за договорка на българското държавно управление със съмнителни предприемачи. Посолството на Съединени американски щати се разграничава от тези изказвания. Това към този момент не е смешка. Това е покруса. Кой още желаете да Ви каже и по какъв метод да Ви каже, че отпред на българското държавно управление стоят хора без възприятие за отговорност, без достолепие, без морал и без капка съвест. Начело на българското държавно управление болшинството в тази зала сложи една шепа авантюристи, които взеха властта с неистини, удържат я с неистини и се провалят, затиснати от камарата неистини, които изрекоха през последната 1 година. Наши сътрудници в Европейския съюз и НАТО споделят доста ясно, че с тях и с тяхното доверие се злоупотребява. Такъв удар против външнополитическия престиж на България и против нашия народ не е нанасян в цялата позната българска история. Колеги от Българска социалистическа партия и от Демократична България, знаем, че се срамувате от тези мошеници. Не ужасно да признаете, че сте се заблудили. Не е срамно да кажете, че съжалявате, че сте подкрепили една тайфа, която е обещавала това, което сте желали да чуете, само че която се е оказало, че в никакъв случай не е имала желание да съблюдава обещания, тъй като за тях думи като чест и достолепие не значат нищо. Очаквам госпожа Корнелия Нинова да прояви достолепие и да напусне това държавно управление, дружно с нейните министри. Очаквам господин Христо Иванов и господин Атанас Атанасов да изтеглят министрите на Демократична България от държавното управление. Госпожо Нинова, господа Иванов и Атанасов, тази игра завърши. Казаха ви го доста ясно, а вие сте виновни политици и разбирате от половин дума. Това държавно управление е свършено.

Колкото до, ние се гордеем, че не се пречупихме, не се прегънахме, не отстъпихме и ви показвахме всеки ден, какъв брой рисково е това, което се случа със страната. Не чакаме да ни го признаете. Не чакаме да се извините на нас и на нашите гласоподаватели за обидите, които ни нанесохте. Очакваме да се извините на Вашите гласоподаватели за това, че се съгласихте да участвате в един скрит план против държавността и че допуснахте лъжци да си разиграват конете като побеснели в продължение на една година. Отново споделям – играта свърши. Напускайте държавното управление и запазете достолепието на България. Защото достолепието е нещо, което не се купува с пари и с постове. Достойнството е нещото, което прави една страна държава. Запазете достолепието на страната си и приключете тази покруса, колкото се може по-скоро.

Оставка, дилетанти!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР